ÚSPORNÉ RECEPTY
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobry den' u nas byly torttillas, plnene kurecim masem…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobrý večer, dnes som pracovala v záhrade, tak som si…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Pěkné sobotní odpoledne , my dnes k obědu ricottové noky s…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 11 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přečtěte si Zobrazit více
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby
FOR GASTRO & HOTEL: veletrh pro odborníky i gurmány s atraktivním programem
Řekni mi, jaké ryby doma jíte aneb Společenské postavení ve starém Římě podle jídelníčku
7. 4. 2009 09:26
Ale je dobře, že těm mladším ukazujeme, že se dá vařit úsporně, zdravě a chutně z čistě prostých domácích surovin.
A cathleen - s tím žralokem - mám tutéž zkušenost, ochutnali jsme a nemusíme
7. 4. 2009 08:38
Taky mám tyhle jednoduché recepty ráda, kromě naší peněženky šetří i náš žaludek.
P.S. Žraloka jsme měli jednou (manžel chtěl ochutnat a snad jsem ho, podle M.Štěpničky, připravila správně), ale nijak nepřesvědčil Zůstali jsme u našich ryb.....
7. 4. 2009 08:24
60[1].gif