Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí v pivní marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fakira Fakira

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba marinování, minimálně 24 hodin

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba marinování, minimálně 24 hodin)

Krůtí maso je téměř bez tuku a obsahuje velké množství bílkovin. Nevíte jak jej připravit? Naložte jej do lehce pikantní pivní marinády a poté opečte na grilu. Podávat jej můžete s vařeným bramborem nebo pečivem.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 204 kJ /
1 483 kcal
Bílkoviny117,40 g
Tuky100,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy12,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa nakrájíme přes vlákna. Z piva, olivového oleje, chilli omáčky a hrubozrnné soli vymícháme marinádu. Krok 2: Maso vložíme do marinády a necháme marinovat v chladničce minimálně jeden den. Dva dny je ideální doba. Krok 3: Na elektrickém grilu opečeme lehce do hněda z obou stran. Krok 4: Podáváme s vařeným bramborem nebo s pečivem.

Zveřejněno 14. 6. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí v pivní marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4ZP

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí v pivní marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4ZP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa krůtí, pivo světlé, olej olivový, omáčka chilli, sůl hrubozrnná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu