Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 3 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
2. 1. 2009 15:57
2. 1. 2009 15:44
2. 1. 2009 14:47
2. 1. 2009 14:37
2. 1. 2009 12:58
2. 1. 2009 08:19
Je pravda, že do směsi přidávám lžíci žitného kvásku (a nevím, jestli je tam nějak poznat), ale chlebíky se rozhodně dají jíst několik (dva,tři) dnů. A pokud si ho uložíš v uzavřeném pytlíku do lednice, tak i déle
30. 12. 2008 19:04
30. 12. 2008 18:42
30. 12. 2008 17:55
Děkuji
28. 12. 2008 18:29
28. 12. 2008 17:44
28. 12. 2008 14:54
28. 12. 2008 08:20
Jinak absolutně souhlasím se žížalou - chleba v troubě jsem pekla 3-4x týdně tři roky, než jsme si koupili pečku, tak vím, o čem je řeč. Ale když na něj máme občas chuť, těsto mi umíchá a vykyne pečka a trouba upeče dozlatova a dokřupava.
Zato teď nemusím přemýšlet nad tím, jestli jsme chleba náhodou nezapomněli koupit a jestli na něj musím večer zadělat a upéct ho. Udělá to za mě přes noc pečka.
27. 12. 2008 20:32
27. 12. 2008 19:39
Předchozí 1 … 32 33 34 35 36 … 49 Další