Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký večer, změna programu vyhrazena , křídla v matinádě…“ tara23, před 9 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s nočky a sekaná s…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas vcera byli hovezi jatra na cibuli, a…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Které jídlo se dá použít prošlé? Těstoviny, olej, rýže nebo sušenky do koše nepatří! S opatrností lze využít i zkyslé mléko
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Camembert se dříve dával jako válečný příděl, dnes z něj podle našeho receptu uděláte fantastický smažák
31. 12. 2010 12:29
31. 12. 2010 11:55
31. 12. 2010 11:36
31. 12. 2010 09:07
Jinak ve dnech minulých byla u nás zelňačka, vepřové plátky na divoko a nebo jen okurkový salát s pečivem,...
31. 12. 2010 08:43
30. 12. 2010 20:17
30. 12. 2010 20:13
30. 12. 2010 15:19
30. 12. 2010 13:42
30. 12. 2010 12:25
30. 12. 2010 11:44
30. 12. 2010 10:53
30. 12. 2010 10:10
n_p5130004.jpg
29. 12. 2010 20:04
29. 12. 2010 12:34
Předchozí 1 … 1920 1921 1922 1923 1924 … 2379 Další