GULÁŠ ze SYROVINEK
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 7 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 5 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 8. 2010 10:26
Holubinky jsou také moc dobré, též je sbírám. Nejraději mám mimo syrovinek a ryzců křemenáče, ale najít je je téměř zázrak, a také miluji habrové špičníky (kozáky) a suchohřiby - z těch je prima tmavá omáčka. A úžasné jsou masáky.
A Tobě i Tvé ženě hodně zdravíčka.
12. 8. 2010 06:48
11. 8. 2010 21:54
Jinak houbový guláš dělám ze směsi hub, raději tvrdších, a je také prima.
10. 8. 2010 07:12
My ji přidáváme do guláše a je li jí dost, pak děláme guláš jenom z ní. Tak to také dopadlo s donesenými syrovinkami od dcery. Recept jsem nenašel a proto jej dám. Koření nechť vás nezarazí. Používám speciální z obcjodu "Levné koření-ROSSK", Ale dá se NAMÍCHAT. Je super a guláše s ním nemají chybu. Stejně mimo jiné používám drcený 10% česnek. Ale guláš , který uděláte podle vašeho receptu vám jistě bude chutnat.