GULÁŠ ze SYROVINEK
Poslední diskuze
„Poděkování “ RubyRom, před 17 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 18 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„Moc děkuji za kalendář a křížovky. Všem přeji krásné Vánoce.“ RubyRom, před 17 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem udelala kvetakovou polevku a budu…“ hazel, před 18 hodinami
„mika59: Julia Oskerova: MarcelaPa: děvčata moc vám děkuji…“ Simona Skolakova, před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 8. 2010 09:26
Holubinky jsou také moc dobré, též je sbírám. Nejraději mám mimo syrovinek a ryzců křemenáče, ale najít je je téměř zázrak, a také miluji habrové špičníky (kozáky) a suchohřiby - z těch je prima tmavá omáčka. A úžasné jsou masáky.
A Tobě i Tvé ženě hodně zdravíčka.
12. 8. 2010 05:48
11. 8. 2010 20:54
Jinak houbový guláš dělám ze směsi hub, raději tvrdších, a je také prima.
10. 8. 2010 06:12
My ji přidáváme do guláše a je li jí dost, pak děláme guláš jenom z ní. Tak to také dopadlo s donesenými syrovinkami od dcery. Recept jsem nenašel a proto jej dám. Koření nechť vás nezarazí. Používám speciální z obcjodu "Levné koření-ROSSK", Ale dá se NAMÍCHAT. Je super a guláše s ním nemají chybu. Stejně mimo jiné používám drcený 10% česnek. Ale guláš , který uděláte podle vašeho receptu vám jistě bude chutnat.