Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 4 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 4 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
18. 10. 2012 19:33
18. 10. 2012 18:41
18. 10. 2012 10:46
18. 10. 2012 10:43
14. 10. 2012 22:42
14. 10. 2012 16:53
14. 10. 2012 16:03
14. 10. 2012 10:17
Juchů s tím přidáním mletého pepře do usušených hub - to je nápad, ještě neznám a vyzkouším. Díky
Jinak suším klasika na plechu, pečícím papíru na topení a nikdy nebyl problém. A´T to u vás voní
7. 10. 2012 10:02
20121007_120042.jpg
7. 10. 2012 09:38
7. 10. 2012 08:54
7. 10. 2012 07:21
7. 10. 2012 07:17
Jardo, co je to gamatama, prosím? To doma určitě nemám...
7. 10. 2012 07:16
6. 10. 2012 19:43
Já susim houby na situ nad gamatama, večer jak je stáhnu,tak ráno jenom prohrabnu a je.Taky mám dobrou zkušenost dát je na pečící papír a plech,to dám na gamatama.Ale v te troubě by to mělo jít taky, jen bacha na teplotu, aby se neupekly,50 stupňů se mě zdá moc.
1 2 Další