Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Moje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 7 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 9 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 11 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 13 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek rychlokvašky,
nakládání okurek,
jak udělat rychlokvašky,
nakládané okurky bez sterilizace,
lak na rychlokvasky,
lák na nakládání okurek,
nakládání okurek do deka,
okurky rychlokvašky,
sterilizace okurek,
lák na okurky na jednu sklenici,
nálev na okurky bez sacharinu,
okurky rychlokvašky recept,
nálev na okurky na jednu sklenici,
jak nakládat okurky,
nakládání okurek bez sterilizace,
nakládání okurek deko,
nálev na okurky rychlokvašky,
lak na okurky,
nálev na bzenecké okurky,
lak na okurky rychlokvasky
Suroviny:
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
sůl,
cukr krupice,
sacharin,
ocet,
voda
Komentáře (25)
Každý si však nájde svoj spôsob, ktorý mu vyhovuje.
Gde stojí psáno, že fotečky nemůžou být z loňska, he?
Bych řek, že na 2. fotečce je úroda z předpředloňska...
No, já uvařím hafo nálevu do foroty a uchovávám ho v chladu. Bez úhony přežije celou okurkovou sezonu...
pro Coleta a Pohl: budu ráda, pokud se podělíte o svůj recept na lák do okurek.... jsem v tomhle fakt úplný začátečník
Pro autorku receptu: doufám, že se na mě nebude zlobit, že se rozvíjí diskuse malinko jinam...