Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

6. 12. 2009 19:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 599 kJ / 2 294 kcal
Bílkoviny264,72 g
Tuky130,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 2,80 g
Sůl6,84 g
Sacharidy15,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Trpělivost chutného pangase přinese.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Iriska

7. 12. 2009 19:11

Asi před 14 dny bylo v Černých ovcích na ČT1 povídání o pangasovi. V naší republice se na základě různých průpovídek dělal průzkum u 11 firem, které k nám pangase dováží. Ani u jedné rybičky nebylo zjištěno nic závadného. Pangase doporučují jako zdravou dobrou rybu, které nic neschází ani nepřebývá, dětem do školních jídelen. Je to výborná ryba, výborný recept. Dávám boda :yes:

Bibinka

7. 12. 2009 12:07

Jani, taky jsem slyšela i četla nějaké "bláboly o pangasovi, ale mně to neovlivní, to bychom u nás nemohli jíst nic:-!;-)

JanaDorazinova

7. 12. 2009 10:59

Pangas rozhodně šťavnatý je a já ho mám moc ráda. Ovšem poslední dobou se o něm píší děsné věci:-(. I tak z mého jídelníčku nezmizí a ty máš plus i ode mne;-):yes:

drahulin

6. 12. 2009 23:02

Otto,letí bodík.I tebe mám z AHA uloženého ve svých receptech. Taky gratuluji.:-K

Jenda1

6. 12. 2009 22:01

Otto, na fotu vypadá pangas hodně šťavnatě:-p:-p. Hezký recept;-). :-!:-)):yes::yes::yes:. +5

Eliza

6. 12. 2009 20:19

Vypadá moc dobře :-p a tak ho ukládám pro vyzkoušení. :yes:

yanull

6. 12. 2009 19:50

Ryby mám ráda v každé úpravě, sýr používáme také. Ještě jsem experimentovala s obalovým materiálem tak, že jsem použila podrcené kukuřičné nebo bramborové lupínky. Buď samotné a nebo přimíchané do strouhanky. :yes::-p:-)Přidávám bodík. :yes:

Lusinda79

6. 12. 2009 19:35

Super-dávám bodík, protože do trojobalu na kapříka a jiné rybky dávám také sýr-je šťavnatější a má výbornou chuť...a do oleje na smažení přidávám lžíci sádla:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pangasius ryba foto vánoční recepty pangas dolnooky pangasius pangasius dolnooký recept na pangase ryba v trojobalu pangas dolnooký recept smažený pangas pangasius cena vánoční recepty.cz vanocni ryby pangasius smažený recepty na pangase klasický trojobal pangas dolnooký recepty vánoční ryba recepty recept na vanocni rybu smažený pangasius recepty vánoční ryba recept

Suroviny: pangasius, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WpZ