Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás bude kmínová polievka s vajcovou hmlou,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„D“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Děvčata, moc děkuji. Ale to já ne, to Albert.😉😄 Mochi…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9. 9. 2013 08:14
8. 9. 2013 08:29
8. 9. 2013 08:21
8. 9. 2013 08:08
8. 9. 2013 07:05
8. 9. 2013 05:28
8. 9. 2013 04:38
7. 9. 2013 17:41
7. 9. 2013 09:33
7. 9. 2013 07:12
7. 9. 2013 07:11
7. 9. 2013 03:37
http://www.dumazahrada.cz/bydleni/kuchyne/2008/1/1... - text ti sem zkopíruju: "Zavařování
V remosce: pohodlně zavaříme třeba domácí džem; vejdou se do ní malé skleničky (1,5 dl). Dno mísy s nepřilnavým povrchem chráníme před poškrábáním tak, že na ně položíme papírové utěrky, na které teprve naskládáme skleničky, případně můžeme použít kousky kartonu. Mísu do poloviny naplníme studenou vodou, naskládáme do ní skleničky s džemem a pak už jenom remosku na půl hodiny zapneme. Skleničky vyjmeme po vychladnutí vody."
Upřímně, jsem docela a příjemně překvapená, rozhodně ještě letos vyzkouším,
6. 9. 2013 20:54
6. 9. 2013 18:14
6. 9. 2013 04:21
Předchozí 1 2 3 Další