Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 588 kJ / 2 292 kcal
Bílkoviny73,72 g
Tuky40,98 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy395,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tip: Doporučuji dát si tu námahu a přesypat si mouku přes síto. Mouka se provzdušní a chlebík bude nadýchaný. Chleba je skvělý i na druhý den ( neztvrdne). Dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Piedra

25. 7. 2020 13:55

Moc děkuji za tento recept. Chleba je dokonalý. Včera večer dopečen a už se dělá další. Okamžitě padl za vlast. Je výborný!!! <3:yes::yes::yes::yes::yes:

Super recept! Nic jsem neměnila. Dnes jsem upekla podruhé. Maximální spokojenost! Děkuji!

Maca71

18. 11. 2017 13:03

Dala jsem 380g chlebove,120g zitne a 60g spaldove a 400ml podmasli a zbytek mleko a vypada uzasne.Uz se tesim na ochutnani:-D:yes:

Andrea Brožová

13. 4. 2017 18:49

opravdu vynikajici chlebik. akorat davam jen 2 lzicky soli. Zda se mi zbytecne presoleny<3

vybusna

14. 9. 2010 22:09

ja teda peciem chleby malokedy, ale ked uz..tak jedine podmaslovy...:yes:

rebeka

20. 8. 2010 13:40

tak tady je,krasavec:-8ještě bych do názvu dopsala voňavý:-8dala jsem místo kmínu chlebové koření..je výborný:yes:výsledek-viz foto;-)za recept díky:-K
P.S.neměla jsem sušené droždí,dala jsem 14g čerstvého;-)

mourynka

8. 8. 2010 20:27

Olčo děkuji zkuz, je báječný.
:-p;-)

mourynka

8. 8. 2010 20:26

Cathleen dobře, až budu zase péct odměřím. Děkuji.

mourynka

8. 8. 2010 20:24

Finnetko nezkoušela, ale musí být parádní.

mourynka

8. 8. 2010 20:23

Podobný recept je z domacipekarny.cz rebeko

olca spickova

6. 8. 2010 17:20

Vypadá nádherně a nadýchaně!!!:-p:-p +1:yes::yes:

cathleen

6. 8. 2010 08:18

Připadá mi, že je tam strašně moc tekutin, těsto musí být řidší. Pokud mouku pokaždé dosypáváš, měla bys ji odměřit a do receptu dopsat. :-)Ne každý, kdo tvůj chlebík bude chtít zkusit, je v pečení zběhlý a pak přidá mouky buď moc a chlebík je tvrdší, tužší, těžší...nebo naopak málo a vyjde mu ušák. ;-)
A fotečku máš fakt nádhernou!:yes::yes:

finneta

6. 8. 2010 07:11

už jsi zkoušela upéct tenhle chleba jako ošatkový? nebo jen v pekárně?

JanaDorazinova

5. 8. 2010 22:45

Super chleba!!:-p:yes:

rebeka

5. 8. 2010 22:45

to je Receptů cz,ne:-?;-)znám,dělám,je výborný:-p:yes:máš boda i za krásné foto:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podmáslový chléb domaci podmaslovy chleba recept na podmaslovy chleb podmaslovy chleb bez droždí podmáslový chleba domácí podmáslový chléb podmáslový chléb z domácí pekárny podmaslovy chleb recept nadýchaný chléb z domácí pekárny nadychany domaci chleb nadýchaný domácí chleba nadýchaný chléb z pekárny nadychaný chleba z domací pekarny nadýchaný chleba z pekárny podmaslovy chleba z domácí pekárny domaci nadychany chléb domácí nadýchaný chleba chleb z podmáslí podmaslový chleb v domaci pekarne chleba z podmáslí

Suroviny: podmáslí, mléko, olej, ocet, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, cukr, kmín drcený, droždí sušené, sůl

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RDK