Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 7 hodinami
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 8 hodinami
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 7. 2015 15:58
Jinak myslím,že diskuze by mohla skončitVšem kuchařkám děkuji za rady
31. 7. 2015 15:41
31. 7. 2015 15:18
31. 7. 2015 09:52
Když v papiňáku něco vaříš moc dlouho,tak to nezměkne, ale zdřevnatí,maso se začne drolit.To mám teda vychytané na 100%
Uvidíme,PH dám ještě jednu šanci.Přes noc jsem dělal vývar,ten fakt neměl chybu,ale vepřový guláš na “HIGH“ po 5 hodin a žádný zázrak, proto právě scháním moudra
31. 7. 2015 09:22
Já ho mám přes rok a už bych ho nevyměnila ani za nic
31. 7. 2015 09:14
31. 7. 2015 06:24
Ještě abych tě neuvedla v omyl: Nízké hodnotě (I.stupni), se právě říká pomalé vaření, tedy nejlépe přes noc
Vysoké hodnotě (II.stupni) rychlé vaření, lepší přes den
30. 7. 2015 18:07
30. 7. 2015 18:07
30. 7. 2015 12:24
30. 7. 2015 07:30
30. 7. 2015 05:33
29. 7. 2015 19:02
30. 4. 2015 15:40
29. 4. 2015 21:54
Předchozí 1 2 3 4 5 … 10 Další