Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ kudlova3, před 5 minutami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„U nás vepřová líčka - su-vi od Krahulíka, brambory, dušená…“ Jajajajaapaja, před 18 minutami
„Krásné pondělní poledne přeji :) já jsem si dnes udělala…“ embr23, před 55 minutami
„tara23: ajajaj no psali,že zase řádí chřipka,tak ať jsou…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
11. 11. 2013 11:51
11. 11. 2013 10:39
11. 11. 2013 10:24
11. 11. 2013 10:21
11. 11. 2013 09:42
11. 11. 2013 09:40
11. 11. 2013 09:34
11. 11. 2013 09:17
Já si osobně myslím, že by každý autor receptu měl mít určitou vnitřní cenzuru, v tom, co stojí za uveřejnění a co nikoliv. Recepty s neustále stejnými surovinami, pouze s jinými názvy k u jednotlivých uživatelů asi nebude to pravé ořechové.
další problém je v tom, a ten prostě neodstraníte, že jde o určité charakterové vlastnosti některých uživatel, vkladatelů, kteří nesnesou slušnou a oprávněnou kritiku či pozastavení nad určitou surovinou, způsobem vaření atd. A samozřejmě určitou nevyváženost v přístupu uživatelů, kdy stálice se neustále berou za své věrné členy, aniž by uznali oprávněnost. Patří do klubu stálic, není přítustná jakákoliv pochybnost nad receptem.
Závěreme tedy, jde o určitou vnitřní cenzuru jednotlivých uživatelů a ta dle mého názoru tady není možná, neboť ti nikdy nepřipustí, že by se mohli oni, nebo jejich kamarádi mýlit. A pak z toho vzniká, to co vzniká.
Hezký den a vaření zdar, tomu dobrému a nápaditému zvláště.
11. 11. 2013 09:09
Tato nová kategorie by mi přišla taky jako naprosto zbytečná. Myslím, že by se všechno docela zamotalo, protože kam např. zařadit guláš, do Hovězího masa nebo do Zbytkových, protože jsem tam přidala půlku zbylé papriky ?
11. 11. 2013 08:53
11. 11. 2013 08:51
A ak hľadám niečo, čo zo zbytkov, stačí použiť vyhľadávač a zadať aj viac surovín, ktoré doma máme. A máme inšpiráciu. Ono variť presne podľa receptu, ktorý je zo zvyškov, sa aj tak nedá, pretože každý má tie zvyšky iné. Takže si to prispôsobí vlastným potrebám.
11. 11. 2013 08:46
Jinak je kritice receptů: Věřím,že nikdo nedává recept s tím,že si myslí,že je špatný,když si dá práci to nafotit,sepsat suroviny atd.Spíše je to nezkušenost,nikdo hned neuměl vše,pak je na místě upozornit,na chybu, poradit,jak na to.Taková slova:To bych nikdy nedělal/a jsou k ničemu,když tam není napsáno,jak to teda dělat.
11. 11. 2013 08:38
Muselo by se to nějak upřesnit, vymezit - co třeba počet zbylých surovin (to mě jen teď namátkou napadlo). Co na to ostatní?
11. 11. 2013 08:28
11. 11. 2013 08:22
Nehledě na to , že jsem byl jako žáček na exkurzi v tiskárně novin a tam nás na to upozorňovali,co to vůbec je tiskařská barva.
20130919_171339.jpg
Předchozí 1 2 3 4 Další