Vepřová pečená marinovaná žebírka

znamenivah Kuchař: znamenivah

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

Marináda:
černé pivo
protlak
olej
sojová omáčka
lžička medu
steakový pepř koření na steaky (kdo co má rád)
Nedávám přesný poměr surovin neboť každý si marinádu ochutí jak má rád,
tahle byla naše
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žebírka jsem marinovala 36 hodin a během té doby 3x otáčela, aby maso bylo stejně naloženo.

  2. Pak jsem je přendala na plech, zalila marinádou a osolila. Přikryla alobalem a pekla na 200°C doměkka.

  3. Během pečení také několikrát podlila sosem co vznikl při pečení.

  4. Když byla žebra měkká, odkryla jsem alobal a pekla na 250°C, aby žebírka chytla kůrku. Celkový čas je individuální, podle velikosti žeber (já pekla celkem asi 90 minut).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 075 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová pečená marinovaná žebírka

Tématické fráze: marinovaná vepřová žebra pečená na medu marinovana veprova zebra marinovaná vepřová žebra pečená marinované vepřové žebra marinovaná pečená vepřová žebra pečená žebra na medu pečená žebra na pivu nejlepší pečená žebra pečená vepřová žebra na pivu vepřová žebra marinována pečená žebirka marinovaná žebra na medu pečená vepřová žebírka marinované vepřová žebra pečene vepřove žebra srbské žebírko recept top recepty vepřová žebírka pečená na medu marinovaná vepřova pecene na medu vepřová žebírka pečená vepřová žebra

Zapomněl/a jsem heslo