Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 56 minutami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: to se mi líbí🤣🤣🤣“ Simona Skolakova, před 36 minutami
„Jajajajaapaja: jo, my jsme říkali, že se obejdem 😁, tak už…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: můžu, co si kdo "vobežene" - najde, bude mít 😃“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
22. 3. 2011 16:33
22. 3. 2011 15:40
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne
22. 3. 2011 13:26
22. 3. 2011 12:56
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.
22. 3. 2011 12:28
22. 3. 2011 12:26
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální
úžasný
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu
ale jednoznačně:neváhej a pomal
22. 3. 2011 11:43
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...
22. 3. 2011 11:38
16. 1. 2010 18:11
12. 1. 2010 10:24
10. 1. 2010 16:41
10. 1. 2010 15:46
10. 1. 2010 15:19
10. 1. 2010 09:06
10. 1. 2010 08:30
Předchozí 1 2 3 4 5 Další