Naprosto dokonalé těsto. Sice, zas tak dobře se s ním nepracuje, ale výsledek stojí za to. Je to opravdu rychlovka, dělala jsem to večer na zkoušku a výborné. Neměla jsem ty správné ingredience, tak jsem naplnila mákem a luxus. Opravdu doporučuji i pro začátečníky v pečení. . Jenom malá poznámka, dopište prosím, že se do toho dává i ta mouka, pro začátečníky určitě přínosné, když jsem četla návod na přípravu těsta, tak o mouce není řeč...
Chechtik: Vždy jsem měla problém s vyklopením...až jsem jednoho dne vymazala formu máslem, ale studeným, pěkně rukou a vysypala hrubou moukou. A od té doby všechno vyklopím bez problémů
Tak mě se také srazila. Jak jsem ji vyndala z trouby okamžitě spadla. Tak také nevím kde je chyba. Jen mě štve, že suroviny jsou strašně drahý a pak to není k jídlu. A to také peču hodně.
1 2 Další