Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele 1Marie

Miru: Zdrcne se to, musí se do želatiny po lžičkách dávat krém a pořád míchat aby v tom nebyly hrudky a až potom se to nalije do krému

RubyRom: Já tam povidla dala, aby suchá nebyla, povidla a mák musí být, ale přesto suchá je..

Povedla se dokonale, ale je na mě moc suchá, i když jsem dala více povidel, přesto je suchá. Ale kdo má rád mák, tak s čajem , či kávou výborná

Jedním slovem, VYBORNÁ:-K

Naprosto dokonalé těsto. Sice, zas tak dobře se s ním nepracuje, ale výsledek stojí za to. Je to opravdu rychlovka, dělala jsem to večer na zkoušku a výborné. Neměla jsem ty správné ingredience, tak jsem naplnila mákem a luxus. Opravdu doporučuji i pro začátečníky v pečení. :yes: :yes: :yes: :-K. Jenom malá poznámka, dopište prosím, že se do toho dává i ta mouka, pro začátečníky určitě přínosné, když jsem četla návod na přípravu těsta, tak o mouce není řeč...:-)

Chechtik: Vždy jsem měla problém s vyklopením...až jsem jednoho dne vymazala formu máslem, ale studeným, pěkně rukou a vysypala hrubou moukou. A od té doby všechno vyklopím bez problémů

Je to stejné jako Hraběnčiny řezy, je to výborný koláč

Tak mě se také srazila. Jak jsem ji vyndala z trouby okamžitě spadla. Tak také nevím kde je chyba. Jen mě štve, že suroviny jsou strašně drahý a pak to není k jídlu. A to také peču hodně.

Koláč je upečený. Je dobrý, ale strašně suchý. Budu jej muset nějak vylepšit Do drobenky dávám vždy slané arašídy.

Tak je právě hotová. . Konzistence a vzhled dobrý, ale je nějaká mazlavá. Chuťově však dobrá. Přidala jsem čokoládu a slané arašídy