Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele aja.g

Plysinka: To není o hustotě, ale o suchostí. S olejem je určitě vláčnější ;-)

Výborné těsto
Senzačně se s ním pracuje. Dělala jsem makový věnec<3

Je skvělý. Dělala jsem podle receptu od jinud a bylo to na hrnky. Chuťově opravdu vyladěno
2 hrnky vody svařit a odstavit. 3 a půl hrnku cukru, dala jsem třtinový, 1 hrnek rozpustné kávy. Míchat do rozpuštění. Zchladit pod 78 stupňů a přidat 2 hrnky Rumu. Měla jsem toho 3 půllitrové láhve, do každé vložit třetinu vanilkového lusku. 30 dní nechat uležet v lednici.

Výborný litý koláč. Ráda ho peču a kolegové v práci ho moc rádi jedí;-)

zdenekn: Sice je to o 3 roky později, ale možná to pomůže ostatním. Opravdu je doba pečení mezí 50 - 60 minutami při 180 stupních. Jinak super.:yes:<3

Sarovka: tak to jsem moc ráda. Děkuji :yes:

Jedli jsme ji letos na dovolené v Egyptě a moc nám chutnala. Dneska jsem jí uvařila a osmažila jsem jemné polévkové nudle ;-):yes:

vecaa: Děkuji za pochvalu. Jsem moc ráda, že chutnají ;-)

ardnas1:Nevím co se tady stalo, ale do nedávna byl recept v pořádku. Vypadá to, že vznikla na servru chybka a něco se přehodilo :no:

Chris:děkuji, i tak se dá. Hlavně, že dopadla dobře :-)

Helena: Heli, medové těsto se vždycky zpracovává hůř než třeba linecké. Na netu je nepřeberné množství perníčků, ale jak si vybrat ty pravé, že? ;-)