Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníčky hned měkké 2

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2009 19:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie26 315 kJ / 6 289 kcal
Bílkoviny120,99 g
Tuky258,20 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 794 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy858,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opravdu jsou jedlé hned po upečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martina

10. 12. 2017 11:51

kucersa: promažtemje povidly nebo marmeládou a uvidite jak zmeknou rychle,dělám to tak už několik let

aja.g

15. 12. 2014 18:15

Helena: Heli, medové těsto se vždycky zpracovává hůř než třeba linecké. Na netu je nepřeberné množství perníčků, ale jak si vybrat ty pravé, že? ;-)

aja.g

15. 12. 2014 18:10

Zuzka: Zuzi, záleží i na velikosti vajíček, ty můžou těsto dost naředit ;-( Doufám, že ti to dopadne dobře. Já už jsem perníčky nepekla několik let, jenom běžné cukroví.

Zuzka

15. 12. 2014 15:08

Tak jsem si udělala těsto, tak taky doufám že perníčky budou hned měkké. Těsto bylo dost řídké ale nějak jsem ho zpracovala. Doufám že až ztuhne tak se s ním bude pracovat lépe.:-)

Helena

29. 11. 2014 17:09

jak dlouho zpracováváte těsto??? Mně přijde, že to je nekonečně dlouhá doba a dřina....nechce se to spojit...nechybí tam mléko? Nebo kde by mohla být chyba???

Iness Iness

13. 12. 2012 17:23

zuzanicce:
Perníčky pečeme na 200 ° C asi 5-8 minut,záleží na velikosti jednotlivých tvarů. Pokud perníčky pečeme příliš dlouho, jsou pak tvrdé :-!

zuzanicce

13. 12. 2012 16:16

Dana:jé tak alespon nejsem sama. Mě taky nikdy nezměknou. Už jsem vyzkoušela spousty receptů, a nic. Snad se někdy dočkám, a jednou mi perníčky změknou :-(;-(

Dana

10. 12. 2012 11:45

receptů je dosti na měkké perníčky,ale já je mám tvrdší:-(nevím,čím to je...

aja.g

7. 12. 2012 12:26

Anuž:máslo je lepší, ale Hera může být, nebo na půl:-)

Anuž

7. 12. 2012 09:48

Mam dotaz je třeba tam dávat máslo nebo to muže být nahrazeno herou? díkes:-K

aja.g

26. 11. 2012 17:29

Martina: už dlouho nepeču cukroví vůbec, ale jak si vzpomínám, tak jsem pekla na 180 st. dozlatova.

Martina

26. 11. 2012 14:19

Jak dlouho se pečou a na kolik stupnů?Mám elektrickou troubu díky:-)

aja.g

20. 11. 2011 15:48

kucersa:opravdu nevím, čím by to mohlo být. Dělala jsem je vždy na poslední chvíli a jedly se hned. Zkuste je dát do krabice s kouskem jablka, krabici do igelitového sáčku a na balkón:yes:

kucersa

20. 11. 2011 13:24

Dobrý den pekla jsem přesně podle vašeho receptu a po upečení byli tak cca 1 minutu měkké a pak ztvrdli jak beton dala jsem je do chladu a ted se modlím aby změkli nevím čím to je poradte mi děkuji;-(;-(a dělala jsem vše podle vás:-O:-O

aja.g

9. 12. 2010 16:16

Děkuji za hodnocení, na těch centimetrech ani tak nezáleží, každý si udělá tak hrubé perníčky, jak chce:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pernicky jak dlouho se pečou perníčky na kolik stupnu se pecou pernicky na kolik se pečou perníčky jak dlouho pečeme perníčky perníčky bez uležení perníčky hned měkké na kolik stupňů péct perníčky tvrdé perníčky na kolik stupnů pečeme perníčky perníčky recepty na kolik péct perníčky na kolik pečeme perníčky recepty na pernicky na kolik stupňu se pečou perníky na kolik se pecou perniky těsto na perníčky hned měkké na kolik stupňů se pečou perníčky? perníčky tvrdé perníčky na kolik stupňů

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, prášek do perníku, skořice, vejce, med tekutý, vejce, poleva

TopRecepty.cz

Perníčky hned měkké 2

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZOo