Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Akrim

Pohankouvou máme rádi. Jen bych tam přidala ještě kousek másla na zjemnění.

TO URČITĚ PŘÍLEŽITOSTNĚ UVAŘÍM.:yes:

Úplně ji cítím na jazyku:-p. To musím vyzkoušet.:yes:+5

Jsem to ale .. Můj orientační smysl je na nule...Díky.

Tyhle kompotové buchty jsou super. Dělala jsem i z angreštového.:yes: Bodík.

Jak dlouho takové houby vydrží, Je to bezva nápad, zvláště když si představím, jak jsem o dovolené navlékala plátky hub na nit, protože nebylo kde sušit...:-))

Jen bych chtěla upozornit, že s kopřivami by se to nemělo přehánět. Zvláště lidé s osteoporózou.. Kyselina šťavelová hojně obsažená v kopřivách, odbourává vápník. Proto se dělá jen krátká kůra na jaře.:-K

Dobrý den. Měla jsme kdysi z Polska něco podobného, jmenuje se to tam " Žurek". Dělá se z toho kyselá polévka, která chutná podobně jako zelňačka.Prodávalo se to zatavené v umělohmotném obalu. Neznáte někdo, nebo způsob jak to udělat doma sám? Polévka byla moc dobrá,ale od té doby jsem to nikdy nesehnala.;-(
Možná je to to samé jako chlebový kvásek.

Vím, že podobných receptů je tady hodně, ale dělám tu omáčku jen takovou odlehčenou, bez jíšky a tuku a s jogurtem, který tomu dá trochu pikantnější chuť.:-8