Eintopf z červené řepy

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 9 názorů

Suroviny

asi 500 g červené řepy
1 větší cibule
5 - 6 brambor
500 g kysaného zelí
300 g vařeného uzeného masa
1 bobkový list
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezanú cviklu a za stáleho miešania pražíme asi 5 minút.

  2. Zalejeme vodou, aby bola cvikla zakrytá, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list a povaríme 10 minút.

  3. Potom vložíme na kocky narezané zemiaky a varíme, kým nie sú mäkké.

  4. Nakoniec pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané údené mäso, ak treba, dolejeme horúcou vodou a podusíme ešte 5 minút.

  5. Eintopf má byť hustý, preto dolievame nie príliš veľa vody. Podávame s tmavým chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Eintopf z červené řepy

Tématické fráze: recept na eintopf z řepou recepty z červené řepy vepřový eintopf eintopf eintopf vepřový eintopf s mletým masem eintopf s červenou řepou eintopf z červené řepy a zelím recepty na eintopf červená řepa recepty polevka z čevené řepy entopf závin z červené řepy eintopf z mletym masem vepřový eintopf s řepou recept z kapusty a červené repy eintopf s kysaným zelím červená řepa, vepřové maso, eintopf ein topf s mletým masem eintopf s řepou rajská omáčka z červené řepy

Zapomněl/a jsem heslo