Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Ala17

Okurky a cibuli krouhám na robotu na tenké plátky. Kari mi v receptu vyhovuje, chilli jsem přidala v podobě vloček - chutné, hodně tmavé, z Turecka. Lák má po přísadách nádhernou zlatou barvu.

Skvělý recept.

Nejlepšííííí okurky.

Nekonečné žůžo-labůžo, úžasně šťavnaté řízky! Petrželka rozhodně k výsledku chuti přispěla a možná i změna sýru. Dala jsem goudu, protože již bylo nutné ji spotřebovat.

Na jatýrka se těším, zase trochu jinak... Není na ně však 1/2 hodina opékání na drůbeží 😊 příliš?

Dobrý den, jedenkrát jsem se na nějakých stránkách zmínila o takto připracované rajské mého dětství, pouze místo jíškou byla zahuštěná strouhaným perníkem. Bohužel vyvolala nepříjemnou odezvu. Hodně mě to mrzelo, protože lepší rajskou jsem v životě nejedla, ani v dospělosti. P.s.: Nejen kořenová zelenina, ale právě ten perník (neplněný) přivede pokrm k dokonalosti. <3

Roky se řídím jiným receptem na crumble, rodina ho miluje: dušená jablka, hrušky (kostky) se skořicí + cukr, po odpaření vody přidám máslo. Takováto hmota se dá i zavařit. Pak stačí vzít sklenici, vysypat do máslem vymazaného pekáčku (třeba v únoru). A zlatý hřeb: drobenku připravuji ze strouhanky i celozrnné, nastrouhaných vlašských ořechů, cukru a másla. P.s.: S cukrem (jakýmkoli) jednám s rozumem. Přeslazené moučníky nejsou to pravé, nejen pro zdraví, ale i chuť. <3

Recept se mi velmi líbí, určitě brzy vyzkouším. Junior zaměním za gothaj nebo zauzený šunkový salám, to podle strávníků. Nebyla by špatná ani anglická či kořeněný nebo jakýkoli uzený bok. Navrch eidam nebo goudu, zas podle toho, kdo přijede. Díky. <3

Naposledy jste si prohlédli