Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Alena Kovarova

Vynikající, nemám co dodat, jako od Mirči 75, bezkonkurenční...

Ivana K.: Přesně tak to dělán i já, vždy s kvalitní šlehačkou a potom i s kysanou smetanou, chut´výborná.

Sazavanka: Ano, povidla ze švestek jsou vynikající, ale abych je neměla řidší ze švestkové štávy nakloním si pekáč z něj a z něj naběračkou, nebo větší lžící opatrně odebírám výbornou št´ávu, kterou dávám do skleniček, zasterilizuji a později ve vedrech naředím chladnou přefiltrovanou vodou a piju.

Merylas: Přesně tak dělám i já, je vynikající, bezkonkurenční, i můj muž to říká a žádá stále jen tento, navíc máme tak výborné štavnaté a velké švestky´, že z nich dělám výborná povidla pečením v troubě... A.K.

Edibara: Edibara: Tjadja: Jarus87: Potvrzuji, že tyto povidla jsou bezkonkurenční a vynikající, žádný papír nepoužívám...
nic se neděje, rozmrazí se pečením v troubě a přebytečná štáva nakloněním plechu se odebere a
zasterelizuje vlahvičkách a následně se využije naředěním vodou a pitím...třeba

Recept: Žravé řezy
Hella: Ano, přesně tak to dělám i já, je to výborné, rychlé a mńamozní a také se dobře krájí.

Bodatosa: ano, určitě změńte za máslo, je daleko lepší, Heru vůbec nepoužívám, jen kvalitní máslo, zakoupené v Rakousku.

Ivana64: ty ovesné vločky mě nenapadly, výborný nápad, zítra tento štrudlík 3 kusy upeču😀...

Bodatosa: určitě, já dělám jen z másla, je lepší...

Velmi dobré a jednoduché, není co dodat...

Katka.Ch: Bohužel, jste vyjímka, já osobně mám alergii na ABKM-bílkovinu kravského mléka, tak si je občas udělám, ale těsto je výborné, nikdy se netrhalo, jak píšete... žádá to šikovnější a zkušenější ruky...😀

Recept: Žravé řezy
Dana: Přesně tak to dělám i já, napřed našlehám pomalými otáčkami a později rychlejšími kvalitní šlehačku z Rakouska, přidám malé množství ztužovače a potom kvalitní zakysanou smetanu, někdy i bez laktozy, jen občas tvaroh a vanilkový cukr, je to neskutečně jednoduché a velmi chutné. Jsme z jižní moravy, tak tam jezdíme nakupovat téměř vše a nedá se to kvalitou a výběrem výrobků bohužel srovnat!!! Alena K.

Tento recept hodnotím jako vynikající, ale jsem velice zklamaná černým obrázkem, smutně vyhlížející na úvodní, první straně, oproti původní krásné fotografii, od Jarča 87, nyní se po vytisknutí receptu ukáže jen černé foto, ptám se, jak je to možné, kdo to zapříčinil v rámci pro mě nepřijatelné změny - "inovace".
Děkuji za zpětnou vazbu... Alena Kovářová

magdalenka: Recept je vynikající, dá se dělat s různými obměnami a já mám tu výhodu, že si všechny existující druhy vypěstuju sama ze semínek s předstihem v samozavlažovacích truhlících. Letos jsem měla 30 truhlíku, všechny jsou výborné, ale nejraději mám tu máslovou, muškátovou, letos se mě podařila hodně velká, tak z ní budu mít dostatek semen na příští rok, peču s kuskusem, burgurem, je to dietní, zdravé a hlavně bez chemie.
Děkuji paní Magdalence nejen za tento recept, ale i za :-)ty jiné, mamku jsem měla z Chorvatska, takže tam jsou podobné recepty s jižním srdcem a temperamentem.
MUDr. Alena Kovářová Brno