Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí směs (ragú) na zelenině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 11. 2009 15:34

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 264 kJ / 780 kcal
Bílkoviny120,86 g
Tuky24,26 g
Vláknina5,34 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy16,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept vznikl dnes u mě, jako okamžitý nápad při přípravě srnčího masa. Tu feferonku jsem tam dala na zkoušku a bylo to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika.Hrozna

26. 3. 2013 12:02

Jelena jsme sežrali,srnčí taky šlo by použít třeba dančí ,to je jesté na skladě?:-(

Monča

26. 3. 2013 10:38

Recept super :yes:, chutnalo to výborně. Dneska zkouším z hovězího.

marunda

6. 5. 2011 20:43

díky, zkusím na neděli

mirca75

5. 5. 2011 07:27

Janatko, Mirule:-) moc vám děkuju za vyzkoušení a moc mě těší, ža vám chutnalo:-). Janatko, díky i za pěknou fotku;-).
Marundo:-) mě k tomu nejvíc chutnají brambory, ale je to dobré i s houskovým knedlíkem. S bramborovým jsem to nezkoušela, ale myslím, že by taky šel.

marunda

4. 5. 2011 19:57

Mirko, hodila by se k tomu i jiná příloha než ty brambory? Co bram. knedlík...:yes:

janatka

3. 5. 2011 08:46

Bylo to skvělé jen jsem požila místo srnčího(nebylo doma)divočinu!!Pochutnali jsme si!!:yes:

Mirule

7. 2. 2011 16:46

+:yes::-p dělala jsem k večeři pro známe, ale z divočáka,srnčí nebylo:-(, a všem moc chutnalo. Zvěřinu moc nejím, ale tuhle dobrotu jsem si nenechala ujít.Chválím moc dobré:-p:-K

princezka

1. 1. 2010 15:40

Naozaj skvostnéééééé!!! Mňaminky !!!!

thomassinno

24. 12. 2009 12:57

Nádhera :-) :yes: +5

Paprika

30. 11. 2009 11:07

Bibi - zvěřina už se dneska dá koupit např. v Makru bez problému. Miruř - lákavě vypadá tvé ragú. Mňam :-p:-p :yes::yes: ;-)

Bibinka

29. 11. 2009 20:20

Mirko, recept je bezvadnej, ale kde vzít srnčí:-?živého tu skáče spousta, dokonce chodí i k plotu, ale jíst se to nedá, jen koukat se s láskou dovoleno:-DA stejně ti dávám boda:yes:

mirca75

29. 11. 2009 16:04

Jani:-)klidně;-).Ovšem dneska by na pátého nevyšlo:-p;-(:-D.Díky

JanaDorazinova

29. 11. 2009 15:46

Já se spokojeným strávníkům vůbec nedivím:-)), nechceš ještě jednoho?:-D:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: srnčí ragů srnčí kýta na zelenině divočina na zelenině ragů ze zvěřiny ragů z divočiny zvěřina na zelenině nejlepší srnčí ragú zvěřinové ragú srnčí se zeleninou srnčí maso na zelenině srnčí kýta ragů srnčí recept ragú z zvěřiny ragu na zelenine příprava srnčího masa srnčí rag recepty na srnčí maso srnčí recepty ragú ze srny srnčí ragů recepty

Suroviny: maso srnčí, koření na divočinu, jalovec, feferonka, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, špek, protlak rajský, mrkev, celer, petržel, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Srnčí směs (ragú) na zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P7W6