frujko: díky, i u Zdeňka jsem se nechala trochu inspirovat, co se znalostí italské kuchyně týče Ital to sice není, ale o jejich kuchyní ví víc než dost, svatá pravda A musím mu dát za pravdu také to, že tohle je nejlepší jídlo, co kdy někdo mohl vymyslet
Ty jsou dokonalé, ta marináda je na krevetky přesně šitá na míru To bych mohla jíst denně
Majka8: Zkuste je někdy, je to dobrota, nemají příliš intenzivní chuť jako třeba některé mušle a začněte třeba u těch nejmenších, a v takové marinádě vám budou určitě šmakovat, ani nebudete vědět jak
Krásný recept Aničko! Ta omáčka musí být určitě úžasná, umíte to hezky kombinovat, že to k sobě opravdu ladí a způsob, jakým to servírujete na talíř, to je opravdu dokonalost, škoda že mohu poslat jen jeden bod!
Jitkas: Díky za tipy, musím přiznat, že jsem do podlila opravdu vodou ze špaget, takže jsem ráda, že jsem to dobře trefila O tom česneku jsem také slyšela, že se mačká dlaní, také jsem koukala na nějaký díl se Zdeňkem Pohlreichem, kde vařil pastu a říkal, že je dobré si česnekem to jídlo ovonět, ale pak jej z pánve sundat, což nechápu, já totiž orestovaný česnek v pastě miluju
Holky děkuju Já tohle jídlo opravdu miluju, je to jednoduché a dobré Pro mě pořád lepší takové, než kdejaké prapodivné kombinace, co tady kolikrát objevím
Majka8: Zkuste je někdy, je to dobrota, nemají příliš intenzivní chuť jako třeba některé mušle a začněte třeba u těch nejmenších, a v takové marinádě vám budou určitě šmakovat, ani nebudete vědět jak
Jitkas: Díky za tipy, musím přiznat, že jsem do podlila opravdu vodou ze špaget, takže jsem ráda, že jsem to dobře trefila
1 2 3 Další