Jdu na to, přesně jsi mi "kápla do noty", mám připravenou tarhoňu a uzené kostky a nebyla jsem si jistá, jak to zpracovat, tvůj recept mi spadl s nebe .
Eli, to je moc pěkné, mě zaujala fotka, ale bylo mi divné, že vytéká červená náplň. Při čtení receptu mi to bylo jasné, tady bych asi snesla i ty sladké brusinky . Dávám si to ke svým oblíbeným receptům a budu zkoušek . Jo a tu paštiku z Alberta kupuji provensálskou a vychutnávám si ji na čerstvém chlebu .
Eli, hezky jsem zi zavzpomínala, před chvílí jsem použila levandulový krém a teď vidím nádhernou levanduli, co máte na zahradě. Mám doma také takový velký trs, ale květy tak velké nemá. Maminka ji jistě vzorně opečovává, pozdravuj ji ode mě, i tatínka. Pa, B.
Těsto se může dát i do silikonové formy, ale nejlepší je dát je do čtvrtlitrových hrnků na kávu vymazaných sádlem nebo jiným tukem, naplnit do dvou třetin a dát vařit stejným způsobem. Knedlíky pak mají kulatý tvar a nikdo nepozná, že jsou z mikrovlnky .
Eli, přiznej se, kde jsi byla na liškách? Já dnes našla jednu, zato mám kvanta růžovek, ale možná by to šlo i z nich, asi to otestuji, protože se mi opět tvůj recept líbí, přidávám ti bod .
Dělám podobné těsto, přidávám k mouce ještě 70 g solamylu a skořici dávám až na rebarboru. Na kostičky nakrájenou rebarboru jen spařím vařící vodou, dám na těsto, posypu skořicovým cukrem a drobenkou. Všichni u nás doma tento koláč milují, dělám ho i s meruňkami.
1 2 Další