Pekla jsem z dvoukilového pečeně hodinu, přidala jsem vedle do kastrolu ještě houby shitake, hlívu a žampióny, místo debrecínky anglická slanina. Maso tužší na ukrojení, ale na kousání tvrdé nebylo, chutnalo nám, někdy zase upeču, je to poměrně rychlé a bez zbytečného nádobí.
Hledala jsem rmroží řezy, kde by byl tvaroh - mrož je přeci tvarohová zmrzlina! Nenašla jsem, tak jsem do náplně 2 tučné tvarohy přimíchala (másla a cukru stačila polovina) a řezy nám chutnaly ještě více 👍
Povedl se, dusila jsem cca 50 minut v tlakáči a maso krásně měkké, měla jsem dančí krk, nejhorší práce byla s odblaněním, ale stálo to za to, výborná chuť
Nechala jsem se inspirovat a děkuji za recept, korpus se mi trochu zdrcnul, protože jsem spěchala, ale krém je výborný, použila jsem ho i na muffiny dceři do školy. Pokud někdo není zdatný ve zdobení dortů, toto je skvělý způsob
Dobrá a rychlá večeře, jakou jsem hledala. Dávala jsem majoránku a místo strouhanky špaldovou mouku, příště přidám i česnek. Mlsná dcera v plackách nepoznala rozmixovanou cibuli. Zase udělám, chutnaly všem
Chutný guláš, moje premiéra dančího, jen poznámka spíše pro mě - vařila bych alespoň hodinu, tak polovinu masa jsem měla ještě tužší, takže raději na jistotu, když neznám stáří masa. Ještě v receptu postrádám informaci o soli, kdy přidávat. Recept si ukládám do oblíbených a vrátím se k němu zase příště. Děkuji
1 2 3 Další