Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele cervanek

Pekla jsem z dvoukilového pečeně hodinu, přidala jsem vedle do kastrolu ještě houby shitake, hlívu a žampióny, místo debrecínky anglická slanina. Maso tužší na ukrojení, ale na kousání tvrdé nebylo, chutnalo nám, někdy zase upeču, je to poměrně rychlé a bez zbytečného nádobí.

Uvedené množství na korpus je málo, pro formu 25 cm jsem musela přidělávat. U krému bych ubrala příště cukr, jinak byl dort dobrý a dceři chutnal.

U nás chutnalo, příště jen podliju více, aby bylo dost sosíku a zkusím obalit slaninou, přeci jen byly závitky sušší. Dělala jsem s rýží.

Hledala jsem rmroží řezy, kde by byl tvaroh - mrož je přeci tvarohová zmrzlina! Nenašla jsem, tak jsem do náplně 2 tučné tvarohy přimíchala (másla a cukru stačila polovina) a řezy nám chutnaly ještě více 👍

Výborná, rychlá, jednoduchá, také dávám jen polovinu cukru a celozrnnou mouku ječnou a špaldovou. Skvělá s kousky čokolády uvnitř.

Recept: Palačinky
Moc dobré, z celozrnné ječné mouky, těsto funguje dobře, cca 8 palačinek <3

Povedl se, dusila jsem cca 50 minut v tlakáči a maso krásně měkké, měla jsem dančí krk, nejhorší práce byla s odblaněním, ale stálo to za to, výborná chuť <3

Tento recept mě nezaujal, na hrnek citronové šťávy padne nejméně 10 citrónů, chutí žádná sláva, znovu bych nedělala.

U nás bohužel bez úspěchu, tento recept neoslovil

Nechala jsem se inspirovat a děkuji za recept, korpus se mi trochu zdrcnul, protože jsem spěchala, ale krém je výborný, použila jsem ho i na muffiny dceři do školy. Pokud někdo není zdatný ve zdobení dortů, toto je skvělý způsob :-)

Dobrá a rychlá večeře, jakou jsem hledala. Dávala jsem majoránku a místo strouhanky špaldovou mouku, příště přidám i česnek. Mlsná dcera v plackách nepoznala rozmixovanou cibuli. Zase udělám, chutnaly všem <3

Moc dobré řezy, u nás stačila polovina cukru a všichni si pochutnali, určitě zopakuji i z čerstvých jahod. <3

Moc dobrá, s celozrnnou moukou, super, manžel chválil <3

Chutný guláš, moje premiéra dančího, jen poznámka spíše pro mě - vařila bych alespoň hodinu, tak polovinu masa jsem měla ještě tužší, takže raději na jistotu, když neznám stáří masa. Ještě v receptu postrádám informaci o soli, kdy přidávat. Recept si ukládám do oblíbených a vrátím se k němu zase příště. Děkuji :-K

Naposledy jste si prohlédli