Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Cikitita

Špekáčky jsem neměla, použila jsem tedy jednu pikantní klobásu a kousek kabanosu. Omáčku jsem dochutila 3 lžícemi dobrého kečupu a 1/4 lžičky chilli. Moc dobré.

Díky za podrobný popis postupu. Maso jsem po upečení měla vždy jako žvýkačku, ale díky tomuto receptu si na bůčku opravdu pochutnáme. Jen vynechávám česnek, velká cibule bohatě postačuje.

Výborný recept. Přestala jsem kupovat listové těsto a dělám už jen toto. Při strouhání másla střídám 2 lžíce mouky, chvíli strouhám, zase 2 lžíce mouky, zase strouhám. Ulehčí to promíchávání těsta. Vystačí na 2 pěkné štrůdly. Do jablek přidávám několik zrnek anýzu.

Naposledy jste si prohlédli