Vanilkové rohlíčky s praženými lískovými oříšky
Vanilkových rohlíčků není nikdy dost. Ať jich upečete kolik chcete, vždycky pochybí. Až budete péct tyhle, mějte raději v zásobě suroviny na další várku, protože jsou úžasné. Kouzlo úspěchu spočívá v opražení lískových oříšků před jejich přidáním do těsta.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkové rohlíčky s praženými lískovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w3E
Moje poznámka
Vanilkové rohlíčky s praženými lískovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w3E
Nejnovější recepty
Kakaové muffiny s čokoládou Margot
Přidáno před 21 hodinami
Panna cotta s citronovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka s paprikovým salámem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové mleté placičky à la svíčková
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placky plněné prejtem
Přidáno před 22 hodinami
Špaldové loupáky s mákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
Škvarková pomazánka: Z najemno umletých škvarků a doplněná o pár dalších ingrediencí výborně chutná namazaná na chleba
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Slavista62 před 2 hodinami
Ananasová buchta
Jirkas1 před 2 hodinami
Bramborové troubáky
Marta221 před 2 hodinami
Vepřové maso po cikánsku
Darwin před 4 hodinami
Uzené zákusky nejen k večeři
Eviip před 4 hodinami
Klasická bramboračka
Jirkas1 před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
olivka před 4 hodinami
Roštěnky na způsob Esterházy
wimra před 4 hodinami
Dvoubarevná majonézová bábovka
Ala787 před 10 hodinami
Nebeské mraky s karamelovým krémem
Lucie1001 před 19 hodinami
Suroviny:
ořechy lískové mleté,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
žloutek,
cukr vanilkový
Komentáře (1)