Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Dahlia2

Tuto pomazánku jsem poprvé ochutnala na dovolené v Itálii, kde jí udělala kamarádka, Bulharka. Je fakt vynikající a s opečené bagetkou nemá chybu.

Tuto pomazánku jsem poprvé ochutnala na dovolené v Itálii, kde jí udělala kamarádka, Bulharka. Bohužel již se na mně dívá se shora. Lariso zdravím Tě tam nahoru, vzpomínám na vše co jsme společně prožili. Pomazánka je fakt vynikající a s opečené bagetkou nemá chybu.

Vaclav Stastny: KL je kávová lžička a PL je polévková lžíce.

joja: babička pocházela z Jižních Čech od Tábora a taky je takhle dělala. Já mám recept od ní.

Dělám je každý rok na sv. Martina, rodina se může po nich s prominutím užrat.:-)<3

Výborná je i s teplým bavorským bramborovým salátem .

Zkusila jsem cuketové zelíčko s plněnýma knedlíčkama, jen místo slaninky jsem použila domácí škvarečky v sádle a bylo skvělé. Rodinka si moc pochutnala.

Také z tohoto těsta dělám jablkový závin, jen místo šlehačky dávám bílý jogurt. Dnes zkusím ty šátečky. Mám v lednici zbytek povidel a zbytek jablek. Tak některé budou povidlové a některé jablečné.

Naposledy jste si prohlédli