Martina: niva nebo gorgonzola s parmezanem nebo lepe parmigiano jdou ruku v ruce. Zajdete si nekdy do italske restaurace a uvidite jak vam bude chutnat. Syry prihodi na oprazenou hrusku...
Teda Vy jste mi dala . Upekla jsem podle Vaseho receptu a muj sicilsky manzel je uz vsechny sned.Diky moc za recept a jdu znovu pect, ale tentokrat to schovat do komory ...
tak ja se za Italku povazuji , pac v Italii konkretne na Sicilii ziju spoustu let a jen malinko ziram proc obalovat lilek v mouce . Asi by mi to tady nikdo nepozrel. Rajcatovy zaklad plus pecorino nebo cacciocavallo . Pepr tam urcite nepatri . Jakmile budumit vic casu rada se s Vami podelim o recet na nefalsovanou parmiggianu ...Ted do me
arancini se delaji hlavne v Palermu na svatek Svate Lucie ... nejenom s ragu , ale taky maslovè , jak tomu rikaji sicilove ,,, tzn , ze misto ragu je vevnitr sunka a syr, nebo taky houbove ... a na velky svatek je delaji s nutelou hlavne pro deti... Jedi je rukama ... a bacha je to kaloricka bomba
zitra se jdu optat zelinare