Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 841 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 1,78 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 minutami
Cuketové halušky
Saratice před 28 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Tématické fráze:
parmigiana,
lilek recepty,
parmigiana - italský zapečený lilek,
baklazan parmigiana,
recet na lilek,
recet lilek,
llilek mám ráda recepty,
recepty z lilku,
baklažán recepty,
parmegana,
recept na parmigiana,
parmigiana recept,
lilky ala parmagiano,
recept lilek,
baklažán recept,
parmiggiana italské jídlo,
panrmigiana,
parmegiana recept,
italska parmigiana,
lilek za syrova
Suroviny:
baklažán,
pyré rajčatové,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...