Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Arancini - rýžové koule plněné hovězím ragú

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2014 22:38

Suroviny

Porce: 13 ks

Nutriční hodnoty

Energie12 761 kJ / 3 050 kcal
Bílkoviny107,81 g
Tuky94,84 g
Vláknina18,94 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,65 g
Sacharidy431,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

27. 1. 2019 15:03

Vytahuji na světlo, protože podle jistých signálů má toto jídlo u nás světlou budoucnost před sebou :-K
https://www.google.com/search?tbm=isch&q=arancini+...

Věra

17. 1. 2016 10:13

Arančini jsme nedávno ochutnaly na Sicílii, moc nás zaujaly, výborné jsou i se špenátem. Díky za recept, určitě vyzkoušíme.:yes:

magdalenka

13. 3. 2015 18:31

diana4629: Ja som si ich kupovala na Malte (Sicília za rohom), boli plnené ragu a mali kužeľovitý tvar, tak formované do špicata. Výborné a sýte.

diana4629

13. 3. 2015 18:05

arancini se delaji hlavne v Palermu na svatek Svate Lucie ... nejenom s ragu , ale taky maslovè , jak tomu rikaji sicilove ,,, tzn , ze misto ragu je vevnitr sunka a syr, nebo taky houbove ... a na velky svatek je delaji s nutelou hlavne pro deti... Jedi je rukama ... a bacha je to kaloricka bomba
:-//

Incomprehensible

4. 4. 2014 19:53

Konečně nějaký normální a chutný recept, na který jsem dostal chuť. Chvála i za pěkné fotky :)

chocolate

3. 2. 2014 19:35

Bezvadný recept Silvi, podobný mám z Apetitu od K.Švejdové, ale ještě jsem nenašla odvahu vyzkoušet, protože můj manuální "um" je pověstný;-).Ty si ale bod za úžasnou prezentaci zasloužíš:yes:.

Anna Kocikova

3. 2. 2014 19:25

Moc hezké a jistě i chutné:-p:yes:Díky i za príma fotopostup:-K

Irrena

3. 2. 2014 15:00

Musí to být dobrota:-p Máš to krásně nafocené:yes:

sislik

3. 2. 2014 14:52

Bibinka: jeeeej, Silvinka ma uz dlho nikto nenazval :) Dakujem :-D

Bibinka

3. 2. 2014 14:50

sislik: Silvinko, máš dokonale nafocený postup jídla a určitě to bude dobré podle ingrediencí. Jídlo chce trošku šikovné ruce, máš 4.:yes:

sislik

3. 2. 2014 12:24

danielle72: arancini je recept so sicilskej kuchyne. Je trosku zdlhavy, ale chuti vyborne:-D.

Péťa

3. 2. 2014 12:23

Arancini pocházejí z Itálie, já je ochutnal na Sicílii a dělají je tam jen na nějaký svátek. (To už si nepamatuji.)

Danca

3. 2. 2014 09:04

:yes::-p

danielle72

3. 2. 2014 08:43

Zajímavé, ráda vyzkouším:-). Z jaké mezinárodní kuchyně arancini poházejí?

zizala

3. 2. 2014 07:19

Krása :-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aranchini aranchiny italské rýžové koule italské arancini aranžiny aranccini aranchini recept italské aranchini aranžiny italske ryžove aranchiny recept aranchini recepty hovězí ragú recept italské jídlo arančini aranšíny jak se vari na sicilii ryzové koule opečené arančíni - italské jídlo rýžové anrancini masové gulky plnené mozzarella italsky ryzove koule

Suroviny: rýže arborio, voda, máslo, žloutek, parmazán, sůl, maso hovězí mleté, cibule, rajče sterilované, hrášek, česnek, sýr mozzarella, cukr, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Arancini - rýžové koule plněné hovězím ragú

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKEj