Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí svíčková Wellington

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2015 20:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 745 kJ / 3 763 kcal
Bílkoviny268,04 g
Tuky212,98 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,71 g
Sůl3,60 g
Sacharidy181,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Omáčka Madeira http://www.toprecepty.cz/recept/41322-omacka--made...

Zdroj:

Napříč internetem, V. Vrabec, R. Vaněk, p. Cuketka

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cecilka

9. 2. 2015 13:04

Casino, vďaka za link, skvelo som sa pobavila, no skutočne ostanem pri klasike, napr. moravskom vrabcovi-práve ho robím. Nemám chuť, v prípade totálneho fiaska, vyhadzovať 30 eurové mäso cez zavreté okno.

casino casino

8. 2. 2015 23:19

amalia:
Palacinky? Opravdu! Zdá se, že nejen pro mě je problém obalit maso duxelles. Ty mršky se ho samy ne a nedrží! Zkoušel jsem použít i vepřovou síťku (bránici), ale nadalo se to jíst:-//

cecilka:
Patrně se jedná o módní jídlo, jehož obliba pominula už minimálně před osmatřiceti lety, jak se píše tady v prvním komentáři http://www.cuketka.cz/?p=1001 :-D:-D:-D

vybusna: magdalenka:
Víííííítejte v klubu:-D
Bifteky jsem se naučil dělat až podle http://dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefste... ale na LABUŽNÍKOVI jsem se iks krát předvedl jako absolutní kopyto, které nedokáže udělat správný roast beef častěji, než 1x ze dvou případů;-(
Z mého pohledu je Wellington brnkačka:-))
Prosím, zkuste to (nebo snad ho?):-D

jarka skrobakova

7. 2. 2015 14:00

Luxusní :yes::yes::-p:-K

Navir Navir

7. 2. 2015 13:19

Tak to je luxusní :-O:yes:

cecilka

7. 2. 2015 13:09

:-(,:-p,:yes::yes::yes:.
Snáď som svoj názor na recept vyjadrila dosť zrozumiteľne, no nikdy by som si naň netrúfla. preto idem radšej piecť klasické plnené kurča. A obávam sa, že ani kuchári v luxusných reštauráciách si netrúfajú, zatiaľ som ho ani v jednej na jedálnom lístku nevidela. :-//

Olinka5555

7. 2. 2015 12:54

luxusní:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

7. 2. 2015 10:17

vybusna:ty si asi moje dvojča...ja sa o hov. steaky už ani nepokúšam...tiež radšej idem krájať tortu s čokopolevou...:-D
A Wellington - to je utópia.

vybusna vybusna

7. 2. 2015 09:59

casino : ja Vam verim (co pisete v dodatku o peceni panenky atd) ja mam strasne velky respekt pred hovadzim v strede cervenym. Dokonca keby som si mala vybrat, ci mam pokrajat zakusok s cokoladovou polevou..a ze som krajacka mizerna...tak si snad vyberiem krajat ten zakusok. Nechceite vediet, kolko hovadzich dusenych platkov na cibulke sme mali u nas doma, miesto krvaveho stejku.....A aj tak ich stale neviem, aj ked som skusala uz milion zarucenych postupov. o wellington som sa pokusala jeden jediny raz...a dost...na hovadziu svieckovu uz viac nesiahnem.
Respect

yanull yanull

7. 2. 2015 09:40

Skvostné :-p;-):yes: +8:yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 2. 2015 09:35

Krása náramná :-p:yes:

amalia amalia

7. 2. 2015 01:03

... konečne sem dal niekto klasický Wellington;-):-* a Makrónky ho aj pekne nafotili:-D fakt sa doň dávali palacinky? čo sa človek na topkách nedozvie...:-D :yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 2. 2015 21:42

Tak takové luxusní jídlo:-p:yes: bych alespoň jednou ráda ochutnala;-),ale sama bych si to uvařit netroufala,myslím,že to už patří opravdu do velké gastronomie;-):yes::-K

MajaV

6. 2. 2015 20:42

Paráda:yes::yes::yes: Líbí se mi velmi srozumitelně rozepsaný postup:yes::-)

hosta hosta

6. 2. 2015 20:32

No tak to je vyšší dívčí - už chybí jen lanýže místo žampionů:yes:

maris maris

6. 2. 2015 20:13

Provokatére,:-)) to jsi na nás vytáhl těžký kalibr:-), je to luxusní;-):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: steak wellington hovězí svíčková svíčková velington svičkova welington svíčková velinkton hovězí svíčková recepty hovězí velington hovězí svíčková recept hovezi welington maso wellington vepřová panenka wellington hovězí svíčková pečeně hovězí svičkova- recepty svickova welinkton recepty z hovězí svičkové wellington recept recepty hovězi svičkova svíčková hovězí wellington steak hovezi panenka

Suroviny: svíčková hovězí, žampióny, šunka, těsto listové, žloutek, olej, hořčice, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková Wellington

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2mL