Markéta: chyba určitě není na vaší straně postup toho receptu a množství ingrediencí je Halabala obávám se že se do nich ani nepustím nebudu ztrácet čas vaření má plácáním nějaké kejdy s pokusem to pak osmažit
Ahoj v položce surovin jsem našel složku koření Nevím co si pod tím mám představit když potom jsou tam jednotlivé dílčí koření vyjmenovaná a hned v prvním díle postupu přidáme koření no tak to mi řeknete jaký teda
Ahoj děvčata, co je to za pánev TIGRER....posledně jsem přidávala recept z horkovzdušky a redaktorky mi to vyhodili, že prý každý nemá horkovzdušnou troubu, já zase nemám pánev TIGER . Toš asi jsem blbá, že nemám pánev Tiger, ale muj ogar mi koupi co si vzpomenu tak akorát bych ráda uvařila a esi to de nebo nende na normálnej panvi. Si myslím, že tiger bude nějaká elektristická a nastaví se tam pomalé vaření..... Ni?
a cá jako při jakej teplotě, kamoš to měl jedenklrát v pekáčku a já to u něj zírala jako krtek na žížalu, toš prý kůže a tvářil se jako odrbanej finančákem, ale socka to nebyl a je to super, akorát já to pak zkoušela a bud málo nebo moc nebo iné kůže, nevím, tak to zkusím v horkovzdušce jako rybu a pak dám vědít nebo pořidám můj postup a asi to poředem ovařím, nebo je to blbě? Poradtě mi děcka
Jako holka Nechápu co je na tom pánovi tak zajímavého kromě toho receptu který úplně normální že je smíchaný z několika druhů mouky dál potom nechápu proč bych se na něj měla dívat na každý krabici mléka který si koupím za svoje prachy a dělat mu reklamu ještě doma u mě v lednici a zadarmo Prostě mě.. Prostě mi zrovna nesedí
1 2 3 4 Další