Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele HanaTrk

Dnes jsem do knedlíků zapomněla klepnout vajíčko a mohu konstatovat, že i bez něj jsou naprosto delikátní. Dělám dle oka, půl hrubá a půl polohrubá. Do teplého mléka droždi a cukr, přidám hrubou na hustotu kaše a pak polohrubou rukama dohnědu do optimální konzistence. Super.

Utěrky peru spolu s ručníky a hadry na 95° s práškem a desinfekcí na prádlo, místo aviváže dávám ocet.

I s použitím Hery jsou křehké a opravdu úžasně dobré. Určitě letos upeču ještě jednou, už skoro zmizely 🥰🥰

Cukroví jsem letos zkoušela poprvé. Dodržela jsem recept a jen jsem přidala cukr, protože máme rádi sladké. Vyloženě špatným bych cukroví nenazvala, kdyby mi bylo nabídnuto, neurazilo by mě, nicméně mě ani nijak nenadchlo a znovu dělat nebudu.

Dělala jsem letos poprvé. S těstem se krásně pracuje a jsou opravdu skvostné! Pekla jsem 9min na 200°C.

zdenka.s: papiňák je boží, hlavně na masa, omáčky, luštěniny :D každý papiňák je jiný, já mám těch 45-50 min vychytaných tak do optimálu, hezky se rozvaří i měkké chrupavky a ve vývaru je spousta dobrého, v lednici vždy zhoustne do řídkého rosolu a po ohřátí se zas rozteče. Spoooousta bílkovin 👍

Hella: Dávám primárně kvůli chuti. Hlavně paprika je pro chuť důležitá a skvělé je ještě přidat 2-3 listy z kapusty, pokud jsou :-)

veronika_straka: Smetany a tvaroh nakoupím v akci a smetánky tak vyjdou i značně levněji ;-)

Naposledy jste si prohlédli