Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hovězí na způsob soljanky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

27. 9. 2018 23:06

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota618 kJ / 148 kcal
Bílkoviny3,50 g
Tuky2,60 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol0 mg
Sodík13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

hosta

26. 11. 2018 19:16

Jana Dorazinová-Remková: No tak dobrá - beru zpět svůj komentář z 17:06:57, omlouvám se, zmýlila jsem se :-D

magdalenka

26. 11. 2018 19:09

Veronika.Hrozna: taxonómiu čoho???

Veronika.Hrozna

26. 11. 2018 19:06

Jana Dorazinová-Remková: Když někdo studuje taxonomii, místo receptu, tak se tiše divím.

casino

26. 11. 2018 18:54

Wikki:
Od Erasma Rotterdamského znám toliko jedno jeho dílo, ale nad vámi by mu srdce zaplesalo, že ;-)
No a nad JR by ronil krokodýlí slzy... ;-(

JanaDorazinova

26. 11. 2018 18:44

Wikki: Díky. Vím, že ty jako jediná jsi použila palec v můj prospěch :-K

Wikki

26. 11. 2018 18:35

Jana Dorazinová-Remková: Mrzí mě, že Tě zlomily ty uhádané....a že jsi změnila název. Zdravý rozum a logika nezvítězily, ale moudřejší ustoupil.

JanaDorazinova

26. 11. 2018 18:30

hosta: Ne zdravý rozum a logika. Už jsem si řekla, že vám nedám důvod k tomu, abyste se do mne strefovali. Mám toho dost. Tak jste zas jednou vyhráli a teď se zas můžete pustit do někoho jiného. Chudáci uživatelé, kterým zde vládnete.

hosta

26. 11. 2018 18:06

Jana Dorazinová-Remková: proč dolů? naopak - když zvítězí zdravý rozum a logika, tak to kvituji s povděkem :-)

JanaDorazinova

26. 11. 2018 17:48

hosta: Doufám, že už budete všechny spokojené. Název jsem upravila. Nemám chuť zas dalších několik dní číst ty vaše výplody. A....huráááááá palce dolů!

hosta

26. 11. 2018 17:01

Martick@: Nevšimla jsem si, že by tu moderátorky plivaly jedy, jen zcela logicky velmi stručně souhlasí s tím, že tohle hezké jídlo by se mělo spíše - když už - jmenovat třeba "dušené hovězí na způsob soljanky". Protože tento návrh na úpravu názvu, vycházející z neoddiskutovatelných faktů, však narazil na neochotu autorky, ať se klidně to jídlo jmenuje jak chce. Ta debata případné zájemce o použití receptu snad trošku dovzdělá, proto tu stále zůstává. Kdyby Clumpi po dvou měsících klidu kolem toho zas nerozviřoval vášně, zapadlo to dávno do propadliště času. Možná bys měla (nebo spíše měl) své hodnocení "dam" směřovat tam, kde se opravdu občas bohužel odehrává. Občas se tu odehrává i to, že někdo potřebuje ty zmiňované jedy plivnout a vytvoří si kvůli tomu druhou, anonymní identitu. Ale Velký bratr vše vidí:-D;-)

Dajda

26. 11. 2018 15:09

Martick@:
1. Upozornit někoho, že dělá chybu, snad neznamená plivat jed. Na tom není nic špatného ani hysterického. Mně spíš přijde zvláštní setrvávat tak tvrdošíjně v omylu.
2. S tím pochlebováním s Vámi souhlasím. Janičky, Květušky, Marušky a jak se všechny ty "dámy" jmenují, v něm přímo excelují.

Martick@

26. 11. 2018 10:30

clupmi: Píchajó a píchajó a vy jim dáte další podnět:-//Aspoň moderátorky by se mohly držet na uzdě a ne hned plivat jedy s nimi:-//Obrázek si umím udělat i bez hysterických projevů místních ...... Jo soljanku znám jako polévku, ale kamenovat za chyby nebudu nikoho, stačilo se zmínit jednou a ne se hádat měsíc8-( ?Dámy? si stejně umí pochlebovat a lézt do řiti jen jedna druhé8-(

Eja57

25. 11. 2018 13:37

Jana Dorazinová-Remková: Máš na TOPkách výborné recepty a moc pěkné fotky.
Proto nám asi nějak hlava nebere, že děláš paellu z brambor a sojlanku jako dušené maso s rýží....To totiž není žádná lidová tvořivost, to jsou mezinárodně známé recepty. Základní surovinou paelly je RÝŽE a soljanka je POLÉVKA.

Hostoooo....haloooo....:-D:-K

JanaDorazinova

25. 11. 2018 13:27

jannes: A tohle jsem snad začala já?? Snažím se nereagovat, ale pořád a pořád dokola někdo potřebuje, abych se vyjadřovala.

jannes

25. 11. 2018 13:12

Dorazimová Remková,člověk žasne co se tady od vás dovídá a jak si trváte na svém, a pokud si dobře pamatuji už vícekrát jste tady vedla nějaké,slušně řečeno rozepře,hm také koníček.Jinak to hezky napsala Dajda;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: hovezi maso recepty recepty z hovězího masa dušené hovězí maso recept hovězí maso recept recept na hovezi maso recepty na hovězí maso dušené hovězí maso dušené hovězí recepty hovězí maso recept hovězí maso dušené hovězí recept recept na dušené hovězí maso solijanka z rostene recept z hovězího masa top recepty recepty s hovězím masem dušené hovězí recepty hovezi dušene hovězí maso dušené hovezi.krk recepty s obrázky

Suroviny: paprika sušená sladká, protlak rajský, víno červené suché, vývar, okurky sterilované, olej, pepř

TopRecepty.cz

Dušené hovězí na způsob soljanky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x49P