Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky

Kdo by neznal bramboráky do červena opečené, vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, patřící k levným lidovým pokrmům našich babiček a dědečků.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

4. 3. 2008 11:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 109 kJ / 504 kcal
Bílkoviny20,04 g
Tuky8,18 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy82,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

oring

12. 5. 2021 17:54

Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.

Merylas

1. 9. 2020 08:05

Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.

Larry61

31. 8. 2020 19:35

A hlavně bez toho mléka!

mika277

27. 3. 2020 19:47

Skvělej recept :-)

Eja57

20. 12. 2018 16:51

Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....

Assasins

20. 12. 2018 13:03

No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ???????? :-K:-Q

Lucie 22

1. 7. 2018 13:56

Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká :-8

Jarda2008

24. 5. 2017 13:02

:-8

Míla

23. 3. 2017 18:28

Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva

Hana

22. 3. 2017 12:44

Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo

franto

5. 3. 2017 20:28

Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.

Dana

23. 1. 2017 11:23

Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.

albin

18. 1. 2017 10:12

Romana: no konecne někdo kto dava super recepty kolko krat som skousel vdzy zneho bylo zivocisne uhli radili mi dat tam mouku a ja blahovy daval jako na halusky a ted se púise ze tam mouku davat netřeba iba postrasit snim tak to skusim a tak se dela i na pleh ?

Romana

5. 12. 2016 13:48

maraku: Přesně tak. Mouka není potřeba. Někdy, podle typu brambor, přidám lžíci bramborové moučky. Přesně. V jednoduchosti je krása.:-)

Janaj

11. 11. 2016 17:22

Výborný recept, udělala jsem rovnou dvojitou dávku. Se strouhankou super. :yes: :-)

1 2 3 4 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky

Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, olej, vejce, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Bramboráky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byk