Bramboráky
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 81,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2023 13:25
Dobré jídlo, aji mému bratrovi chutná
19. 5. 2023 14:08
franto: 🤣🤣🤣🤣👀👍👍
28. 10. 2021 21:45
Ten nezklame..přidávám foto..

12. 5. 2021 17:54
Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.
1. 9. 2020 08:05
Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.
31. 8. 2020 19:35
A hlavně bez toho mléka!
27. 3. 2020 19:47
Skvělej recept

20. 12. 2018 16:51
Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....
20. 12. 2018 13:03
No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ???????? 


1. 7. 2018 13:56
Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká
Děkuji Lucie Kopecká

24. 5. 2017 13:02

23. 3. 2017 18:28
Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva
22. 3. 2017 12:44
Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo
5. 3. 2017 20:28
Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.
23. 1. 2017 11:23
Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bezmasé kapustové karbanátky pečené v troubě
Přidáno před 7 hodinami

Kuřecí maso s těstovinami v sýrové omáčce
Přidáno před 20 hodinami

Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
Přidáno před 22 hodinami

Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami

Çılbır (turecké vejce s jogurtem)
Přidáno 2. 10. 2023 14:41

Churros podle Maršálka
Přidáno 2. 10. 2023 12:56
Právě bylo uvařeno:

Brokolicová polévka
uvařil/a Kattyy
před 26 minutami

Bramboráčky se směsí masa a zeleniny
uvařil/a Alena2310
před 57 minutami

Řezy s kávou a vaječným likérem
uvařil/a rybarka007
před 1 hodinou

Banánové lívance
uvařil/a rybarka007
před 1 hodinou

Těstovinový salát s jogurtem
uvařil/a safik222
před 1 hodinou

Pikantní hovězí krk jalapeňos
uvařil/a PetrM
před 2 hodinami

Zapečené kuřecí kapsy v rajčatové omáčce
uvařil/a Danoouch
před 2 hodinami

Kanellbular - skořicové šneky
uvařil/a krafcikova3
před 2 hodinami

Pomazánka z vepřové konzervy se sýrem a šunkou
uvařil/a janatka
před 3 hodinami

Buchta se zakysanou smetanou
uvařil/a Lennulinka
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej
Bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byk
97 názorů