Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele hrudie1

Také dělám marmelády s Gelfixem podle návodu - většinou 3:1. Před nalitím do skleniček dělám test houstnuti kápnutím trochu marmelády na talířek. Marmeláda hned ztuhne, ale po nalítí do sklenic mi připadá , že marmeláda dostatečně neztuhne, při otáčení sklenice se gelovitý obsah pomalu přelévá. Už přidávám i trochu kyseliny citronové. Nevim čím to je, nebo zda to tak má být.

Výborné. Prosím jen o radu, jak smažíte, aby sýr nazačal vytékat. Možná dát do hodně rozpáleného oleje a nenechat dlouho smažit. Musím to vychytat.

Merylas: Děkuji, zkusím méně mačkat při další várce. Snažila jsem se intuitivně vymačkat co nejvíce šťávy, což je asi špatně. Už mám připravené lahve na další pokus.

Jitka: já to mám také tak, hledám , kde jsem uděala chybu .

Naposledy jste si prohlédli