Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele kammm

Můžu použít místo másla Heru?změní se tím něco?

No konečně někdo kdo dělá koprovku jak má být!;-) v předchozím receptu jsem trochu zírala..:-O taky ji dělám, ovšem pro 7 lidí,takže více surovin:-)

tak já jsem asi z jiné planety...:-O koukám,že jsem asi jediná, kdo dělá omáčku ze zásmažky: na oleji opražím mouku(asi 3-4lžíce),pomlau dolévám mléko(!),po zhoustnutí přidám nasekaný kopr,dosolím, a hotovo! dělá se to tak v naší rodině už spooousty let.poprvé slyším (resp.čtu)že se dělá koprová omáčka z vody. ale nikomu to samozřejmě nemám za zlé! :-)

polévka je skvělá a rychlá. Já ještě přidala opečený chleba a je ještě o trošičku lepší;-)

tak jsem právě dojedla tuto lahůdku-vynikajííícccííí!!:yes: Musím tedypřiznat, že jsem tento recept "malinko" pozměnila - místo italských těstoviny čínské nudle, houby byly sušené a konak nemáme:-8 Ale i tak to bylo vážně výborné! díky za zážitek!:-)

Vypadá to velice zajímavě a jednoduše.:yes: Ale moc se mi tam nezdá ten posyp krystalovým cukrem..:-S nezkoušeli jste tam někdo dát třeba kokos?

A k čemu se to tak podává???brambory?

jůů,to vypadá úžasně! akorát nevím,jaké karamely přesně máte na mysli? Takové ty klasické,co se normálně prodávají v sáčcích?

Vyzkoušela jsem ,a sklidila jsem velký úspěch!za jeden den byla buchta fuč!;-) Je jednoduchá,a nedá se naní nic zkazit.:yes:

Naposledy jste si prohlédli