Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva v alobalu

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2008 19:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie749 kJ / 179 kcal
Bílkoviny11,70 g
Tuky0,90 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nám to nejvíc chutná s čerstvým chlebem ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

10. 9. 2021 13:57

Janajob: Třeně hlivy jsou tuhé
Můžete je usušit a rozemlít na houbové koření. Dik za pochvalu

Janajob Janajob

10. 9. 2021 12:29

Recept od Žížaly byl výborný. Pochutnali jsme si, ale z hlívy se nechal jíst jen okraj kloboučků, jinak vše bylo tvrdé. Hlíva se mi ještě nikdy nepodařila upravit tak, aby byla měkká. Máte paní Žížalko jinou zkušenost?

zizala zizala

30. 5. 2019 06:16

misula29: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že recept nezklamal :-).

misula29

29. 5. 2019 19:38

Dnes jsme měli na večeři, "vylepšeno" kořením Himalájský medvěd a chutnalo nám :yes: Byla to moje první zkušenost s hlivou.

hosta hosta

31. 12. 2016 11:02

Děkuji systému za náhodné recepty - tohle mi uniklo, ale už mám uloženo - super:yes:

zizala zizala

31. 12. 2016 08:02

Myspulin74: Díky mám radost, že chutnalo :-K

Myspulin74 Myspulin74

30. 12. 2016 21:17

Dneska premiéra a bylo to fantastický. Díky moc za recept zízalko;-)

zizala zizala

17. 1. 2015 19:39

savlinka: :-):-K Děkuju za vyzkoušení receptu a pěknou fotku:yes: vidím, že jsi vše vyřešila k vaší spokojenosti. My máme jemnější chuťové buňky, dokážeme si vychutnat přírodní chuť :-))

savlinka savlinka

17. 1. 2015 15:15

Tak dnes jsem dělala,ale musela jsem si tam přidat koření dle svého ;-)tak to to bylo pro nás bez chuti...dala jsem si tam ..aztécký poklad,mletou papriku a sušený medvědí česnek:yes:

zizala zizala

14. 11. 2013 07:17

Zdena z JM: To jsi vymyslela moc dobře:yes:, já mám hlívu taky většinou spíš dušenou, Evička zřejmě udělala totéž jako Ty (soudím podle její krásné fotky - taky proto jsem si ji dala jako hlavní;-)). Jsem ráda, že vám chutnalo :-K

Zdena z JM

14. 11. 2013 07:07

Tak jsem Jaruš vyzkoušela Tvůj recept.Když jsem balíčky rozbalila,tak to bylo spíš udušené než upečené.Na fotkách to vypadá krásně do hněda opečené.Tak jsem ty rozbalené balíčky šoupla ještě na 15 min.do trouby a pak to byla mňamka:-p.Rychlá a výborná večeře.

Markitek

15. 7. 2012 14:38

:-p:-p:-p uvařím jak jen to půjde

zizala zizala

22. 10. 2011 21:01

magdalenka:, 1974andrea: :-8 Děkuju:-K

magdalenka magdalenka

22. 10. 2011 20:39

aj toto mi uniklo...receptík nádherný!:yes:

1974andrea 1974andrea

22. 10. 2011 20:36

To nevypadá věru zle, zizalko;-), a kde je slanina, tam jsem já:-D:-)). Určitě zkusím:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hlívy hlíva recepty recepty hlíva hlíva recept op recepty hlíva plicní recepty hlíva ústřičná v alobalu recept hliva zapékaná hlíva hlíva se slaninou hlíva na slanině hlíva ústřičná na slanině houby v alobalu recepty hlíva plicní hlivarecept top recepty hlíva ústřičná se anglickou slaninou v alobalu recepty hlíva plicní hlíva ústřična v alobalu op recept hliva valobalu se slaninou

Suroviny: hlíva ústřičná, olej, slanina anglická, cibule, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hlíva v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrNM