Hlíva v alobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nám to nejvíc chutná s čerstvým chlebem ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2021 14:57
Janajob: Třeně hlivy jsou tuhé
Můžete je usušit a rozemlít na houbové koření. Dik za pochvalu
Můžete je usušit a rozemlít na houbové koření. Dik za pochvalu
10. 9. 2021 13:29
Recept od Žížaly byl výborný. Pochutnali jsme si, ale z hlívy se nechal jíst jen okraj kloboučků, jinak vše bylo tvrdé. Hlíva se mi ještě nikdy nepodařila upravit tak, aby byla měkká. Máte paní Žížalko jinou zkušenost?
30. 5. 2019 07:16
misula29: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že recept nezklamal .
29. 5. 2019 20:38
Dnes jsme měli na večeři, "vylepšeno" kořením Himalájský medvěd a chutnalo nám Byla to moje první zkušenost s hlivou.
31. 12. 2016 12:02
Děkuji systému za náhodné recepty - tohle mi uniklo, ale už mám uloženo - super
31. 12. 2016 09:02
Myspulin74: Díky mám radost, že chutnalo
30. 12. 2016 22:17
Dneska premiéra a bylo to fantastický. Díky moc za recept zízalko
17. 1. 2015 20:39
savlinka: Děkuju za vyzkoušení receptu a pěknou fotku vidím, že jsi vše vyřešila k vaší spokojenosti. My máme jemnější chuťové buňky, dokážeme si vychutnat přírodní chuť
17. 1. 2015 16:15
Tak dnes jsem dělala,ale musela jsem si tam přidat koření dle svého tak to to bylo pro nás bez chuti...dala jsem si tam ..aztécký poklad,mletou papriku a sušený medvědí česnek
14. 11. 2013 08:17
Zdena z JM: To jsi vymyslela moc dobře, já mám hlívu taky většinou spíš dušenou, Evička zřejmě udělala totéž jako Ty (soudím podle její krásné fotky - taky proto jsem si ji dala jako hlavní). Jsem ráda, že vám chutnalo
14. 11. 2013 08:07
Tak jsem Jaruš vyzkoušela Tvůj recept.Když jsem balíčky rozbalila,tak to bylo spíš udušené než upečené.Na fotkách to vypadá krásně do hněda opečené.Tak jsem ty rozbalené balíčky šoupla ještě na 15 min.do trouby a pak to byla mňamka.Rychlá a výborná večeře.
15. 7. 2012 15:38
uvařím jak jen to půjde
22. 10. 2011 22:01
magdalenka:, 1974andrea: Děkuju
22. 10. 2011 21:39
aj toto mi uniklo...receptík nádherný!
22. 10. 2011 21:36
To nevypadá věru zle, zizalko, a kde je slanina, tam jsem já. Určitě zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 18 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 4 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
Jak připravit hlívu ústřičnou. Oblíbené recepty z královny mezi houbami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hlívy hlíva recepty recepty hlíva hlíva recept op recepty hlíva plicní recepty hlíva ústřičná v alobalu recept hliva zapékaná hlíva hlíva se slaninou hlíva na slanině hlíva ústřičná na slanině houby v alobalu recepty hlíva plicní hlivarecept top recepty hlíva ústřičná se anglickou slaninou v alobalu recepty hlíva plicní hlíva ústřična v alobalu op recept hliva valobalu se slaninou
Suroviny: hlíva ústřičná, olej, slanina anglická, cibule, sůl, pepř
Hlíva v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrNM
31 názorů