Hlíva v alobalu

zizala Kuchařka:

Houby 27 názorů

521

Suroviny

400-500 g hlívy ústřičné
olej
anglická slanina
cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na čtverce alobalu potřené olejem klademe plátky anglické slaniny, na širší nudle nakrájenou omytou a okapanou hlívu. Osolíme, opepříme a zakryjeme cibulí nakrájenou na půlkolečka.

  2. Dobře uzavřeme a pečeme v troubě při 180 - 200°C asi 15-20 minut.

  3. Poté se osvědčilo balíčky rozevřít a dát ještě na chvíli do trouby, aby se vše opeklo hezky dočervena.

Poznámka

Nám to nejvíc chutná s čerstvým chlebem ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hlíva v alobalu

  • hosta hosta(moderátorka)

    Děkuji systému za náhodné recepty - tohle mi uniklo, ale už mám uloženo - super:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Myspulin74: Díky mám radost, že chutnalo :-K

    Odpovědět

  • Myspulin74 Myspulin74

    Dneska premiéra a bylo to fantastický. Díky moc za recept zízalko;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    savlinka: :-):-K Děkuju za vyzkoušení receptu a pěknou fotku:yes: vidím, že jsi vše vyřešila k vaší spokojenosti. My máme jemnější chuťové buňky, dokážeme si vychutnat přírodní chuť :-))

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Tak dnes jsem dělala,ale musela jsem si tam přidat koření dle svého ;-)tak to to bylo pro nás bez chuti...dala jsem si tam ..aztécký poklad,mletou papriku a sušený medvědí česnek:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Zdena z JM: To jsi vymyslela moc dobře:yes:, já mám hlívu taky většinou spíš dušenou, Evička zřejmě udělala totéž jako Ty (soudím podle její krásné fotky - taky proto jsem si ji dala jako hlavní;-)). Jsem ráda, že vám chutnalo :-K

    Odpovědět

  • Zdena z JM Zdena z JM

    Tak jsem Jaruš vyzkoušela Tvůj recept.Když jsem balíčky rozbalila,tak to bylo spíš udušené než upečené.Na fotkách to vypadá krásně do hněda opečené.Tak jsem ty rozbalené balíčky šoupla ještě na 15 min.do trouby a pak to byla mňamka:-p.Rychlá a výborná večeře.

    Odpovědět

  • Markitek Markitek

    :-p:-p:-p uvařím jak jen to půjde

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    magdalenka:, 1974andrea: :-8 Děkuju:-K

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    aj toto mi uniklo...receptík nádherný!:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    To nevypadá věru zle, zizalko;-), a kde je slanina, tam jsem já:-D:-)). Určitě zkusím:-p:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    savlinka:BILKOVAI: Díky, budu ráda, když vyzkoušíte :-K

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    eva hubova: jsi zlatá, moc děkuju a mám velkou radost, že Tě můj recept zaujal natolik, že se k němu vracíš :-K:-K Je to pro mne čest :-8:-8:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    :-p:-*:yes:...+8 Houby máme rádi. Hlíva je vynikající, není potřeba masa:-):yes:

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    tak to je supr nápad,který určitě brzo udělám:yes::yes::yes:

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z hlívy hlíva recepty recepty hlíva op recepty hlíva recept recept hliva zapékaná hlíva hlíva na slanině houby v alobalu hlíva ústřičná na slanině hlíva ústřičná v alobalu hlíva se slaninou op recept hliva valobalu se slaninou op recepy hlíva plicní-recepty dyne hokaido zapecena s masem v alobalu hlíva vynikající oprecepty online v alobalu

Zapomněl/a jsem heslo