Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota666 kJ / 159 kcal
Bílkoviny10,40 g
Tuky0,80 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nám to nejvíc chutná s čerstvým chlebem ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

10. 9. 2021 14:57

Janajob: Třeně hlivy jsou tuhé
Můžete je usušit a rozemlít na houbové koření. Dik za pochvalu

Janajob

10. 9. 2021 13:29

Recept od Žížaly byl výborný. Pochutnali jsme si, ale z hlívy se nechal jíst jen okraj kloboučků, jinak vše bylo tvrdé. Hlíva se mi ještě nikdy nepodařila upravit tak, aby byla měkká. Máte paní Žížalko jinou zkušenost?

zizala

30. 5. 2019 07:16

misula29: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že recept nezklamal :-).

misula29

29. 5. 2019 20:38

Dnes jsme měli na večeři, "vylepšeno" kořením Himalájský medvěd a chutnalo nám :yes: Byla to moje první zkušenost s hlivou.

hosta

31. 12. 2016 12:02

Děkuji systému za náhodné recepty - tohle mi uniklo, ale už mám uloženo - super:yes:

zizala

31. 12. 2016 09:02

Myspulin74: Díky mám radost, že chutnalo :-K

Myspulin74

30. 12. 2016 22:17

Dneska premiéra a bylo to fantastický. Díky moc za recept zízalko;-)

zizala

17. 1. 2015 20:39

savlinka: :-):-K Děkuju za vyzkoušení receptu a pěknou fotku:yes: vidím, že jsi vše vyřešila k vaší spokojenosti. My máme jemnější chuťové buňky, dokážeme si vychutnat přírodní chuť :-))

savlinka

17. 1. 2015 16:15

Tak dnes jsem dělala,ale musela jsem si tam přidat koření dle svého ;-)tak to to bylo pro nás bez chuti...dala jsem si tam ..aztécký poklad,mletou papriku a sušený medvědí česnek:yes:

zizala

14. 11. 2013 08:17

Zdena z JM: To jsi vymyslela moc dobře:yes:, já mám hlívu taky většinou spíš dušenou, Evička zřejmě udělala totéž jako Ty (soudím podle její krásné fotky - taky proto jsem si ji dala jako hlavní;-)). Jsem ráda, že vám chutnalo :-K

Zdena z JM

14. 11. 2013 08:07

Tak jsem Jaruš vyzkoušela Tvůj recept.Když jsem balíčky rozbalila,tak to bylo spíš udušené než upečené.Na fotkách to vypadá krásně do hněda opečené.Tak jsem ty rozbalené balíčky šoupla ještě na 15 min.do trouby a pak to byla mňamka:-p.Rychlá a výborná večeře.

Markitek

15. 7. 2012 15:38

:-p:-p:-p uvařím jak jen to půjde

zizala

22. 10. 2011 22:01

magdalenka:, 1974andrea: :-8 Děkuju:-K

magdalenka

22. 10. 2011 21:39

aj toto mi uniklo...receptík nádherný!:yes:

1974andrea

22. 10. 2011 21:36

To nevypadá věru zle, zizalko;-), a kde je slanina, tam jsem já:-D:-)). Určitě zkusím:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hlívy hlíva recepty recepty hlíva hlíva recept op recepty hlíva plicní recepty hlíva ústřičná v alobalu recept hliva zapékaná hlíva hlíva se slaninou hlíva na slanině hlíva ústřičná na slanině houby v alobalu recepty hlíva plicní hlivarecept top recepty hlíva ústřičná se anglickou slaninou v alobalu recepty hlíva plicní hlíva ústřična v alobalu op recept hliva valobalu se slaninou

Suroviny: hlíva ústřičná, olej, slanina anglická, cibule, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hlíva v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrNM