Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lenka Lejskova

recept vyzkouším, už jenom pro tu ":-D diskuzi :-D," ale už teď vím, že nám bude náramně chutnat, já sem chodím pro recepty....už dlouho a ráda;-)
dávám bodík:-)

ano Báro, pokud děláš rýži z pytlíku, vysypej si ji do sítka, trochu proper pod vodou a můžeš začít vařit, přeji dobrou chuť:-)) Lenka

upečeno a velmi rychle snědeno!,:-p takže ji upeču dnes opět :-)),posílám bodík a děkuji za výborný recept L.:-K

Recept: Hrbaté maso
posílám bodík a v neděli vyzkouším :-p

kopeli: ČASTO mícháme, rádo se to připaluje a hlavně průběžně doléváme mléko, dokud není rýže měkká.;-)..víc není co dodat :-)

no vidíš,zapomněla jsem se přihlásit...agituji a nejdu příkladem...:-))

posílám první bodík,skvělé fotky i recept:-p,díky za inspiraci,vyzkouším o víkendu:-K

Přidávám bodík,ne za mistrovský recept,je jednoduchý a nijak okázalý,ALE:-!:-! bodíkem děkuji za inspiraci,za to,že se mně normálně sbíhají sliny,za to,že vím co budu vařit o víkendu rodině,za velmi povedené fotečky...a o tom to je,divím se vám,že vůbec reagujete na přiblblé komentáře melancholické básnířky s malým sebevědomím,holt bylo,je a bude,že lidská blbost je neomezená.
Hezký den všem :-K

saaarus - to jsi šikulka :-)),děkuji za bodík a přeji mnoho dalších kulinářských úspěchů:-p:-D:-p

díky za inspiraci,vyzkouším a uvidím :-)),posílám bodík a ostatní tvé recepty také nejsou k zahození...:-p:-p

Veranda:,to je v pořádku,ono to totiž tak dlouho trvá,uvaření rýže v mléce je o dost delší než ve vodě.Ale výsledek stojí za to.:-p:-p,Hlavně často míchat a dolévat mlíčko...:-)

Tenebres:svatá pravda a děkuji:-K

Kvetulda - děkuji za bodík:-K,zatím každému,komu jsem ji nabídla chutnala, a to i přesto,že ji jedl poprvé:-)

Jaruna18 - děkuji a přeji dobrou chuť:-p

Naposledy jste si prohlédli