Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská buchta

Pokud se řadíte mezi milovníky vláčných moučníků, jste tu správně. Bratislavská buchta je prolitá pudinkem a zakysaná smetana jí dodává svěží chuť. Na řezu vypadá opravdu skvěle a díky skořici i nádherně voní.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (70 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 7. 2012 14:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota16 628 kJ / 3 974 kcal
Bílkoviny94,56 g
Tuky156,92 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol1 325 mg
Sodík710 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy536,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lemurka

20. 3. 2021 22:56

Pecička :yes: Zakysanou smetanu jsem měla 36% tuku :-8, promíchanou s jednou smetanou na šlehání <3
Nedietní, nicméně žravé :-Q

Lucie

18. 6. 2017 21:52

Výborná a rychlá buchta. I dětem velice chutnala a to jsou velmi vybíravé. Přidávám do oblíbených. :yes:

magdalenka

11. 6. 2017 10:11

Dala som 2x puding čokoládový a smotanu tiež viac - 850 g, na vrch kakao...

loreal

10. 12. 2016 21:22

Vžborná <3,dávám bodík :-K:yes:

Hanka

16. 5. 2016 17:52

Vynikající buchta, budu péct častěji. Všem moc chutnalo.:yes:

petra

14. 2. 2016 23:26

Těsto se mi zdrclo :-( nevím, kde se stala chyba... jinak moc dobré :D :yes:

ivulinka

16. 2. 2013 12:47

Super MAMA: buchtu jsem upekla přesně podle tvého receptu, jen cukru do těsta jsem dala 180 gr., dobu a i ntenzitu pečení jsem také zkrátila, byla by asi hodně vysušená, ale jinak to bude mňamka, je prima odležená.
Dovolila jsem si přidat ti sem dvě fotečky, snad nebudou vadit...;-) a bodík:yes:

NADEI

12. 7. 2012 19:49

Před pečením posypte buchtu pokrájeným ovocem a máte tisící první recept,je jich tu opravdu hodně,ale je moc dobrá tentokrát byla s jahodama a vychlazená osvěží

katyvypl

12. 7. 2012 19:48

Proč sem dáváte recept, který zde už je??? :-? Navíc jen tak, bez fotky, prostě sem jen něco plácnout. :-(

kritik

12. 7. 2012 16:10

Ta je tu asi tisíckrát (přeháním, ale stejných neb obdobných receptů je tu moc)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta bratislavská buchta buchta z hodně vajec buchta bez cukru bratislavska buchta recept buchty buchty bez cukru buchta ze dvou vajec svěží buchta jak dlouho péct buchtu jak dlouho se pečou buchty buchty s kypřícím práškem doba pečení buchty recept na bratislavskou buchtu buchty s práškem do pečiva buchta bez vajec buchta s hodne vajec recept na buchty buchta rozbouřené moře peceme buchty

Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kakao, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr skořice

TopRecepty.cz

Bratislavská buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E1VY