Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Moje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
krkovička recepty,
co vařit na víkend,
co vařit z krkovičky,
krkovička,
co vařit o víkendu recepty,
co vařit,
kadlíkova kuchařka,
co vařit z krkovice,
co budu vařit,
co vařit k obědu,
krkovička pro chlapy,
jak dlouho se peče krkovička,
jak uvařit krkovici,
co varit z krkovice recepty,
recepty z krkovice,
nějaký recept z krkovičky,
co uvařit k obědu,
co varit z krkovicky,
co vařit -plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
sůl,
pepř,
tymián,
olej,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (55)
Nejste náhodou sestřenice?
Hezký den všem
chci ZNOVU a OPĚT napsat, že i jednoduché a "obyčejné" recepty jsou vítány. Samozřejmě, že se nevyrovnají propracovaným složitým receptům, podle kterých mohou vařit profesionálové nebo zkušenější kuchaři, ale i takový student nebo kuchař začátečník jistě hledá, čím obohatit housku nebo co se vše dá přidat do míchaných vajíček. Proto prosím neurážejte takové recepty a už vůbec ne jejich autory. Děkuji
Jen mě zaráží, že admini jsou zděšeni z komentářů u (mírně řečeno) kontroverzních receptů stepiny, ale urážlivé komentáře luckymoon u dvou Kadlíkových receptů jim nijak nevadí.A troufám si tvrdit, že to je silná káva.
Kadlíku, nebuď smutný a dál nás bav a inspiruj
Možná tomu, co jsem teď napsala, nerozumíš, ale určitě si to přečte někdo z těch, kdo bude vědět...
Tvoje receptíky jsou milé a vařitelné, fandím ti.