Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova krkovička s erteplama

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 4. 2011 07:14

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

muriel

14. 4. 2011 14:43

člověk si odskočí z politických článků k inspiraci, co by dobrého uvařil, a narazí na další Kristýnu Kočí, viď luckymoon?
Nejste náhodou sestřenice?

Koubkova

14. 4. 2011 12:19

Dnes je k obědu:-p:yes: i s těmi bramborami s med.česnekem, jen ty buchty jsem vynechala

JanaDorazinova

14. 4. 2011 10:13

jasmina:;-):yes:hezky řečeno:-)

jasmina

12. 4. 2011 17:37

Včera naloženo,dneska oběd dobrý rychlý:yes:jasně že nic luxus.A že nejsou tvoje recepty nic moc?Jsou veselé a obal prodává.Každá z nás šáhnem po kalhotkách v krásné krabičce s mašlí než hozené v sáčku

Lenka Lejskova

12. 4. 2011 11:59

Přidávám bodík,ne za mistrovský recept,je jednoduchý a nijak okázalý,ALE:-!:-! bodíkem děkuji za inspiraci,za to,že se mně normálně sbíhají sliny,za to,že vím co budu vařit o víkendu rodině,za velmi povedené fotečky...a o tom to je,divím se vám,že vůbec reagujete na přiblblé komentáře melancholické básnířky s malým sebevědomím,holt bylo,je a bude,že lidská blbost je neomezená.
Hezký den všem :-K

Mariata

11. 4. 2011 21:24

luckymoon::-)):-))Ty už to snad nepij ani ředěný:-))

senky

11. 4. 2011 09:17

luckymoon:Nejsem ani opuštěná divoženka :-D:-D,ani nešťastná opuštěná panička,ani kuchařka na lovu:-O;-)Proč urážíš a otíráš se o lidičky, které vůbec neznáš? Píšeš o sobě,jak jsi dobrá, ale úctě k těm "obyčejným" lidem ses asi nenaučila.:-((

Koubkova

10. 4. 2011 13:56

Kadlíku nevzdávej to neměli bychom se čemu zasmát, takových vtipných receptů, tu tolik nebývá. Ber vše jako kompliment,když se děvčata chytnou, kvůli nějakému muži;-):-8

Eliza

9. 4. 2011 22:43

Jak v blbém domě...:yes: Výborný slovní obrat. Opečený gothaj v housce je tu vysoce hodnocený...;-):-(( Budu neoblíbená, ale což... Začíná mi být jasné, proč sem již nechodí gurmáni typu Jendy1...

JanaDorazinova

9. 4. 2011 22:34

www.toprecepty.cz: nehledě na to, že tenhle recept rozhodně nepatří do kategorie těch slabších.. Kadlíku klídek, vím, jak ti je, od včerejška si taky připadám jak v blbém domě a ne na Topreceptech a kluci díky, že jste se konečně probrali;-) Už to bylo třeba.:-)

toprecepty.cz

9. 4. 2011 22:31

Každý týden je na Topreceptech přes 2 700 nových komentářů, opravdu nestíhám pročítat a kontrolovat všechny a tedy ani na vše reagovat. Pokud mě někdo na cokoli upozorní vzkazem nebo emailem, vždy věc řeším ... Nicméně doufám, že toto budu psát naposledy:
chci ZNOVU a OPĚT napsat, že i jednoduché a "obyčejné" recepty jsou vítány. Samozřejmě, že se nevyrovnají propracovaným složitým receptům, podle kterých mohou vařit profesionálové nebo zkušenější kuchaři, ale i takový student nebo kuchař začátečník jistě hledá, čím obohatit housku nebo co se vše dá přidat do míchaných vajíček. Proto prosím neurážejte takové recepty a už vůbec ne jejich autory. Děkuji

chocolate

9. 4. 2011 22:24

Kadlíku:-K, to že jsi našim srdcím (i žaludkům) milý jsme snad dokázaly, když jsme se tě tu se Srettkou odpo zastaly.
Jen mě zaráží, že admini jsou zděšeni z komentářů u (mírně řečeno) kontroverzních receptů stepiny, ale urážlivé komentáře luckymoon u dvou Kadlíkových receptů jim nijak nevadí.A troufám si tvrdit, že to je silná káva.
Kadlíku, nebuď smutný a dál nás bav a inspiruj:-K.

Simona Skolakova

9. 4. 2011 22:20

Kadlíku nebuď smutný a hlavně nic nevzdávej,vždycky se někdo najde viď Luckymonn:-(kdo bude mít takové narážky,ale asi je to zakomplexovaný člověk a nebo má momentálně problém,ale ten je jen její.;-)Eliz má pravdu;-):yes:

Dana Churanova

9. 4. 2011 22:12

Kadlíku,voni jsou asi nějaký erupce na sluníčku a lidi "blbnou"a hádají se a nebo,že by to bylo tím povětřím?:-O;-)Hele za chvíli je 30.4.my se proletíme na košťatech a bude zase pokoj.:-D:-D:-DTak to nevzdávej a vydrž!:yes:

Eliza

9. 4. 2011 22:11

Kadličku:-):-), zůstaň v klidu, tady běžně mizí komentáře, takže vyčkej a budeš mít pod receptem třeba i čisto...;-):-D
Možná tomu, co jsem teď napsala, nerozumíš, ale určitě si to přečte někdo z těch, kdo bude vědět...
Tvoje receptíky jsou milé a vařitelné, fandím ti. :-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: co vařit o víkendu krkovička recepty co vařit na víkend co vařit z krkovičky krkovička co vařit o víkendu recepty co vařit kadlíkova kuchařka co vařit z krkovice co budu vařit co vařit k obědu krkovička pro chlapy jak dlouho se peče krkovička jak uvařit krkovici co varit z krkovice recepty recepty z krkovice nějaký recept z krkovičky co uvařit k obědu co varit z krkovicky co vařit -plecko

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sůl, pepř, tymián, olej, mouka hladká, sádlo

TopRecepty.cz

Kadlíkova krkovička s erteplama

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMmK