Výborná.... hlavně s tou krustičkou
Jo.. a já konce rolády neodřezávám, ale nechám si trošku náplně a když hotovou roládu vybalím, tak ty konce zamáznu. Nemám žádné odřezky a o ty konce je velký zájem. Porce se dá servírovat položená řezem nahoru a není ani vidět, že je z konce.
Babetka je výborná, dělám ji pravidelně, ale k bodu 4: poleva s bílé čokolády ne. Není to dobré. Alespoň nám to doma nechutnalo. Příště zase jen pocukruji.
Omlouvám se za upřímnost, ale dát do kaše z hrnku mléka a 2 lžic mouky 500g másla je opravdu dobrodružství. Vyjde z toho nechutný mastný krém a nezachrání to ani rum. Chápu, že to musí držet, ale musí to být taky k jídlu.
marepavla: Myslím, že je to tím, že jste ho pekla na plechu. Já ho pekla ve formě na chlebíček a chutná jako perník z pouti. Rozhodně není straaaašně suchý. Neočekávala jsem klasický litý kakaový moučník, ale právě takovýhle hutný chlebíček. (Trvanlivý cestovní ) . A na 150° to na plechu v nízké vrstvě vysušíte určitě. Takových těch nadýchaných litých perníků na plech je tady na topkách mraky,ale to je trochu něco jiného.
Dnes jsem pekla znova, opět moc dobrý. Vůbec nedrobí a přestože těsto je světlé upečený má krásnou medovou barvu. Bereme na cesty do batohu. Přidávám foto.
Dočetla jsem recept jen do bodu 2 ( stylem rychle rychle). Upekla jsem to druhý den v alobalu, cca 2 hodiny na 150 stupňů, k tomu bramborovou kaši, bylo to šťavnaté, úplně se to rozpadalo na jazyku a byla to fakt mňamka. Zbyl jen alobal.
Jo.. a já konce rolády neodřezávám, ale nechám si trošku náplně a když hotovou roládu vybalím, tak ty konce zamáznu. Nemám žádné odřezky a o ty konce je velký zájem. Porce se dá servírovat položená řezem nahoru a není ani vidět, že je z konce.
Dnes jsem pekla znova, opět moc dobrý. Vůbec nedrobí a přestože těsto je světlé upečený má krásnou medovou barvu. Bereme na cesty do batohu. Přidávám foto.
1 2 3 … 5 Další