clupmi: Píchajó a píchajó a vy jim dáte další podnětAspoň moderátorky by se mohly držet na uzdě a ne hned plivat jedy s nimiObrázek si umím udělat i bez hysterických projevů místních ...... Jo soljanku znám jako polévku, ale kamenovat za chyby nebudu nikoho, stačilo se zmínit jednou a ne se hádat měsíc ?Dámy? si stejně umí pochlebovat a lézt do řiti jen jedna druhé
Vy si nedáte pokoj To je už chorobné Dajda a spol. Dejte autorce pokoj, protože jinak web opravdu přijde vaší zásluhou o skvělou kuchařku a cukrářku. Vlastníci stránek vám asi nebudou vděční.Je to trapné!Jste jak na pavlači
casino: A vy máte asi o kolečko míň a navíc jste otravný jako cosi v kožichu. Autorka napsala recept, recept co se líbí a vám 3krát jasněji než facka napsala, že máte brát nebo nechat být, tak si pečte třeba s řepou a dejte pokoj, nebo si to upečte a napište něco konstruktivního a ne jen ty vaše prakticity napište pro ty línější, jak jste si poradil vy a převažte to. Jen tlacháte o ničem.
To je strašné, čím dokáže někdo zprznit výbornou českou polévku. Dát do bramboračky čubricu je vrchol hlouposti a o těch ostatních vyjmenovaných superdochucovadlech je taky škoda mluvit.
Nevím proč se Miládka trefuje do fotek jiných autorů, když její realita je taky jinde Ty fazole před focením nejdřív ocucáte? Z omáčky totiž takhle nebudou vypadat nikdy
Miládka s chutí a denně zveřejňuje běžně neznámé recepty, obvzlášť ty, kdy do běžných jídel přidá třeba jen tarhoňu a všichni se z toho můžete potentovat blahem ta takový svůj recept nesmázne nikdy
1 2 Další