Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka s čerstvými houbami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

30. 9. 2018 19:12

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 552 kJ / 1 088 kcal
Bílkoviny19,18 g
Tuky62,67 g
Vláknina27,84 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,82 g
Sacharidy97,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Lepší je, když je více druhů hub. (i když z hříbků voní polévka nejvíc).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pepa68

6. 7. 2020 14:11

Ahoj lidičky,zdravím Vás!Dnes v pondělí 6.7.2020 jsem zkusil tento recept a musím říct,že polévka se povedla.....Dokonce i moje manželka,vyučená kuchařka s 35-ti letou praxí,mě to pochválila......Navíc se to i hodilo,protože dopoledne nám přinesl zeták téměř plný koš čerstvých hub.Takže do polévky jsem udělal takový mix hub-modráci,hřiby a lišky.Navíc jsem do polévky přidal i 2 bobkové listy.Na závěr na polévku do talíře jsem dal pro chut a ozdobu čerstvou petrželku.No prostě mnamka,určitě jsem nevařil tento recept naposled!Přeji všem dobrou chut.....Pepa68<3:-8:-D:yes:

casino

4. 10. 2018 09:48

"...já našel jen jednoho hřiba"
A vo vo vo, vo tom to je... ;-)
Pomineme li "drobnost", že polévka z čerstvých hub je sama o sobě jak hrušková voda (mám ji rád především kvůli "slizkosti" ČERSTVÝCH uvařených klobouků na jazyku) pak pro chuť je fajn přidat trošku, v dlani rozemnutých, SUŠENÝCH hub :yes:
No, autor tedy ulovil sólohřiba:-) a že aby saturoval šest hladových krků, tak této krmi chuti něčím dodati musel, že :-K

Tom Beyk

4. 10. 2018 08:44

Martick@: ...abys to pochopila i ty...je to psané v závorkách, tak kdo nechce tak to tam nedá.(aby nebyl vrcholně hloupej) :-*
Jinak si myslím, že przním rád a przním dobře...;-)

Martick@

4. 10. 2018 07:38

To je strašné, čím dokáže někdo zprznit výbornou českou polévku. Dát do bramboračky čubricu je vrchol hlouposti a o těch ostatních vyjmenovaných superdochucovadlech je taky škoda mluvit.8-(8-(:-((:-//;-(:-(

Tom Beyk

1. 10. 2018 13:35

Eja57: ...není nic jednoduššího než to bez Podravky a Maggi vyzkoušet.:-8

Eja57

1. 10. 2018 10:25

Houby, cibule, česnek, kořenová zelenina, máslo, majoránka... a ve finále do toho vrazíme Podravku a Maggi:-O PROČ? Všechny chutě jsou přece v těch základních surovinách...:no:

JanaDorazinova

1. 10. 2018 06:11

:yes::yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka s houbami top recepty bramboracka z čerstvých hub bramboračka s houbami bramborová polévka s čerstvými houbami bramboracka s hriby houby recepty bramborova polevka s cerstvymi houbami bramboračka s čerstvých hub bramboračka z čerstvých hub recept bramboračka s čerstvími houbami bramboračka of bramborová polévka uitleg in het nl bramborackabz čerstvých hub bramhoračka z hřiby bramboračka z čerstvými hub top polévka recept bramboračka s cerstymi houbami bramboračka z hřibů bramoračka s čerstvými houbami polévka s cerstymi houbami čerstvé houby do branboracky bramboračka z cerstvych hob

Suroviny: houby čerstvé, brambory, zelenina kořenová, cibule, česnek, máslo, špek, bujón zeleninový, kmín celý, majoránka sušená, pepř, maggi

TopRecepty.cz

Bramboračka s čerstvými houbami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o48L