Komentáře uživatele milda44
milda44
25. 3. 2021 21:05
Recept:
Větrníky
Nika: Nejde odpalované těsto ? ? ? Udělej jak já z kupovaného lisového (sežral jsem polovinu remosky)--Těsto na pánvičce nebo remos
milda44
11. 10. 2020 20:47
Článek:
Když nemáte odličovač, použijte oliváč! 7 nečekaných využití olivového oleje mimo kuchyni
Nevím proč celý národ je pokadíkovaný z - oliva oil - i ta pitomá řepka má více prospěšných látek - za čtvrtinovou cenu - oliva oil Vás odbarví - To udělá jakýkoliv olej i ten na šicí stroje - beždopryč
milda44
17. 9. 2020 19:51
Recept:
Škvarkové placky z Podřipska
tejaja: se nepo - obláčku
milda44
11. 8. 2020 09:51
Recept:
Kuře na paprice 2
Když napíšeš úplně na konec zakysanku - napiš proč na konec
milda44
5. 8. 2020 13:52
Recept:
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Majonéza je vejce a olej -Na tatarku ještě přidávám (ať je ostrá )čl čili + zakys.smetanu
milda44
6. 4. 2020 05:39
Recept:
Vepřové na česneku
britula: Na jemno medvědí česnek
milda44
14. 1. 2020 18:53
Recept:
Nepečený moučník
Proč piškoty Opavia -hnus -výroba se přestěhovala do Polska ani ředitelství tu není-konkurenční piškoty jsou za poloviční cenu
milda44
23. 8. 2019 21:38
Recept:
Vepřová plec na medové hořčici
Med ne ale sladkost karamelizovanáho cukru s cibulkou - -nemášnároknalepšímyšlenku


milda44
7. 7. 2019 20:09
Recept:
Pražené mandle
Mandle pražím na sucho v toustovači 5min a nechám dojít. Vyzkoušej si svůj toustovač.Po 6ti min už hořkly. Rovnoměrně opečené z obou stran.:
milda44
27. 5. 2019 19:50
Recept:
Sádlo a škvarky v pomalém hrnci
Škvarky v pomalém hrnci nejdou-škvařit se má při teplotě 120°až 140°C chuťově vynikající. Pod 100°je to mdlé no není to ono.
milda44
6. 5. 2019 21:08
Recept:
Marinované vepřové žebírko
MamlajdaD: Dělal jsem škvarky v pomalém asi 80°a potom druhé při 120° -vyhrály to ty při 120°-Ta teplota tam musí být
Přečtěte si Zobrazit více