Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele milda44

Recept: Větrníky
Nika: Nejde odpalované těsto ? ? ? Udělej jak já z kupovaného lisového (sežral jsem polovinu remosky)--Těsto na pánvičce nebo remos

Nevím proč celý národ je pokadíkovaný z - oliva oil - i ta pitomá řepka má více prospěšných látek - za čtvrtinovou cenu - oliva oil Vás odbarví - To udělá jakýkoliv olej i ten na šicí stroje - beždopryč

tejaja: se nepo - obláčku

Když napíšeš úplně na konec zakysanku - napiš proč na konec

Majonéza je vejce a olej -Na tatarku ještě přidávám (ať je ostrá )čl čili + zakys.smetanu

britula: Na jemno medvědí česnek

Proč piškoty Opavia -hnus -výroba se přestěhovala do Polska ani ředitelství tu není-konkurenční piškoty jsou za poloviční cenu

Med ne ale sladkost karamelizovanáho cukru s cibulkou - -nemášnároknalepšímyšlenku:-)
:-)

Mandle pražím na sucho v toustovači 5min a nechám dojít. Vyzkoušej si svůj toustovač.Po 6ti min už hořkly. Rovnoměrně opečené z obou stran.:

Škvarky v pomalém hrnci nejdou-škvařit se má při teplotě 120°až 140°C chuťově vynikající. Pod 100°je to mdlé no není to ono.

MamlajdaD: Dělal jsem škvarky v pomalém asi 80°a potom druhé při 120° -vyhrály to ty při 120°-Ta teplota tam musí být

Naposledy jste si prohlédli