Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo a škvarky v pomalém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2014 12:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota56 421 kJ / 13 485 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky1 485,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 350 mg
Sodík30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Simona Skolakova

8. 2. 2021 01:07

Tak to je mi opravdu líto,ale chápu to:-*já fáákt nemám problém,ale asi máme každý jinou představun škoda.ale i to se někdy stanne,hlavně.že jste vyzkoušela no holt se nepovedlo,ale to tak někdy je!!!Každý máme představy a ony nejsou to coo bychom očekávaly,ale zase nic se neděje,vyzkoušela jsi a už víš,že to dělat nebudeš,tak to je!!;-):-K

Hatty Hopkins

8. 2. 2021 00:59

Simona Skolakova: ani nevíte jak jsem se těšila ze nebudu muset u toho stat a ted bohuzel musim :-):-):-) vubec nevadi ted vim ze uz ho delat v pomalaci nebudu.Kdyz se vám vede to je super hlavni je ze jsem zkusila :yes::yes::yes:

Simona Skolakova

8. 2. 2021 00:49

Hatty Hopkins: tak to je mi líto,já jsem spokojená no pravda dávám na ten druhá stupeň,ale nemohu říciže bych byla zklamaná,občas juknu to ano,pak sliju sádlo a nechámm stále praxcovat,ale to by jste dělal i v kastrolu,ale tady je výhoda,že se nic nespálí;-)Za mne už jinak sádlo nedělám mne to vyhovuje,jen to chce vychytat;-)<3:yes:

Hatty Hopkins

8. 2. 2021 00:05

Dobrý den právě teď dělám skvarky a uz se dela skoro 8 hodin v pomalaci na vysoké teplotě a porad nic tak me nezbylo ho dat do kastrolu a dodělat ho v nim.Takze za me ho budu delat v kastrolu ale snaha byla :-)

Simona Skolakova

10. 1. 2020 00:08

sonajara: no ráda odpovím,ale ve frajerovi jak já říkám Ph jsem dala na 2,stupeň a dala jsem nakrájené sádlo,malinko vody snad lžíci a pak nechala makat hrnec- frajera,musím říci,že jsem byla spokojená žádné hlídání,nic se nepřipalovalo,za mne spokojenost;-):yes:takže vlastně vše podle Danči a vyšlo to,super receptík na který nedám dopustit,neboj se toho a jdi do toho;-):yes:

MamlajdaD

9. 1. 2020 22:43

sonajara: Pomalý hrnec má dva teplotní stupně - Low - pokrm se "pomalí" při teplotě přibližně 90 st. C (= I. stupeň) a - High - pokrm se "pomalí" při teplotě cca 120 st. C. (= II. stupeň) No při teplotě 90 st. C by se sádlo asi těžko vyškvařilo, takže se musí použít stupeň High, a jak píše autorka receptu, trvá to šest hodin. Autorka v receptu II. stupeň (High) zmiňuje.:-8

magdalenka

9. 1. 2020 21:02

sonajara: odpoviem, aj keď som nebola oslovená. Recept hore je predsa o škvarení sádla v pomalom hrnci...

sonajara

9. 1. 2020 20:16

Simona Skolakova: Dobrý večer měla bych dotaz na kolik stupňů škvaříte sádlo v pomalém hrnci a na kolik stupňů. Chtěla bych taky vyzkoušet :-). Děkuji ????

sonajara

9. 1. 2020 20:12

Simona Skolakova:

Danca

28. 5. 2019 08:22

milda44: :-*věřte, ze to jde!;-)

milda44

27. 5. 2019 21:50

Škvarky v pomalém hrnci nejdou-škvařit se má při teplotě 120°až 140°C chuťově vynikající. Pod 100°je to mdlé no není to ono.

Milo1

23. 3. 2016 09:29

Zdravím všechny a přeji pěkný předvelikonoční den. Včera k večeru mi přivezli PH, hned jsem ho vymyl, "vypálil", znovu umyl a první, co jsem udělal, založil jsem na hovězí vývar. Neznalý správného postupu, jsem dal krásné žebro, morkovou kost, osolil a dal "táhnout". Jistě si umíte představit moji další činnost. To víte, že jsem odbíhal od Tv kontrolovat, co se to vlastně v tom hrnci děje. Když jsem zjistil, že se neděje nic moc, tak jsem se zklidnil, že to opravdu z hrnce neuteče. Jaké bylo moje překvapení, když jsem ráno vstal a šel zkontrolovat vývar. Po ochutnání jsem se nacházel v nebi. Po dalším studiu na internetu jsem zjistil, že veškeré ingredience se do hrnce vkládají hned na začátku vaření. Vyndal jsem morkovou kost i žebro, do hrnce jsem dodal zeleninu, okrájené a nakrájené masíčko a dal znovu dodělat. Jsem z pomalého hrnce úplně nadšený. A zkusím také vyškvařit to sádlo. Věřím, že využiji vašich zkušeností, a že se to povede stejně, jako můj vývar. :yes: :-))

Dana

4. 2. 2016 21:17

Po delším váhání a čtení recenzí a zkušeností jsem si hrnec koupila a jako první akci v něm uškvařila sádlo. Výsledek mě velice mile překvapil. Sádlo chuťově naprosto luxusní, škvarky jsem trochu doškvařila na pánvičce, ale jen se rozsýpaly.No každopádně bezva nápad, výsledek skvost. Děkuji za inspiraci:-)

Ajajda

25. 1. 2016 13:17

Zdravím,já zkoušela včera a nevím kde se stala chyba,ale po 9 hodinách škvarky byly pořád docela bledé a bez kůrčičky... Slila jsem sádlo a škvarky dodělala na plotně za pár minut,pustily ještě celkem dost sádla.Zapnuto bylo na high,množství 1,5kg a vodu jsem nedávala. Mám Crock Pot Sauté 4,7 litru. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Tato metoda se mi líbí,protože není sádlo cítit po celém bytě :-)

Danca

3. 12. 2015 14:25

Simona Skolakova: děkuji :-K Já už sádlo také jinak neškvařím.
V DP jsem to udělala jednou a zničila jsem si ji :-(

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rozpouštění sádla hrnec na škvaření sádla škvaření sádla s mlékem škvarky z pomalého hrnce škvaření sadla sadlo z pomaleho hrnce škvaření syrového sádla hrnec na sadlo jak škvařit sádlo rozpouštění sádla v troubě recept na škvaření sádla pomalý hrnec zkušenosti vepřové sádlo v pomalém hrnci škvaření sádla recept rozpouštění vepřového sádla sádlo v ph skvareni sadla v ph mleko do sadla rozpousteni syroveho sadla jak švařit sadlo

Suroviny: sádlo, voda, sůl

TopRecepty.cz

Sádlo a škvarky v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wznn