Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Navir

Děkuji za upozrnění na tuto stránku, držím Ivo palce, ať se stále daří:-K

Ovoce se prosype cukrem a nechá odstát, pustí šťávu. Voda se nedává

casino: Aha, vy by jste si dal po pikantním jídle sirup, ne?

Tak to je bomba! Jednoduchý a přitom opravdu jistě dobrá chuťovka k posezení:yes:

No, nelze jinak, než vybrat "jakýkoliv" recept, aby bylo možné napsat "jakýkoliv názor". Takže se tímto omlouvám Ivace64, která se tady "kupodivu" v poslední době vyskytuje více než hojně. Připadá mi, mně... milí přátelé, že tyto stránky napadl virus debila a to v počtu více než normálním... Proboha, lidi, co se to s vámi děje? Tolik negativizmu, uff, zejména po Vánocích? Ono je málo násilí na všech možných internetových stránkách, že? Ono to opravdu nestačí k tomu, abychom si uvědomili, že ta zkurvená bomba nepadla u nás, ale odpálili ji v Německu? Je mi zle, odcházím z těchto stránek, ale přesto jim přeji, aby dál dávali lidem dobré recepty. Jenom té zloby a negativizmu aby bylo méně...

A ještě poznámka k tomu BIO. Pěstujete někdo brambory? Doma, na zahrádce? Tak jistě víte, co to je sbírat mandelinku v malém... pro sebe... Může mně někdo vysvětlit, jak zlikvidovat mandelinku BIO ve velkém? Pro brambory na velkoprodej?

Milan P.: Moje řeč. Dneska už je snad každý schopen si vygooglovat co je co a pokud si chce do polévky přidat masox, tak si ho tam prostě přidá a ty výkřiky tady (nebo i jinde) o škodlivosti jsou úsměvné, protože se o tom ví, všude píše, všichni to vědí, TAKŽE: kdo chce si dochucovadlo dá, kdo nechce nedá, ale těch keců kol a kolem je habakuk a vcelku zbytečné. Prostě dám, nebo prostě nedám, ale kecat a kecat až do bezvědomí je naprosto zbytečné, zejména od odpůrců. Jejich výkřiky: PROBOHA, TO SNAD NE! jsou na palici, protože by nesměli jíst nic jiného než plody ze své biozahrady a biochovu. Podotýkám: ZE SVÉHO! Protože nikdo nikde vám nezaručí bezúhonnost potravin z BIO chovů :-8 A mezi námi - buďme rádi, že máme co jíst...

Recept: Sádlovky
Andulee: Nezlobte se, nechci být zlá, ale po čem by sádlovky měly vonět, po fialkách:-? Jedině mě napadá, že jste použila žluklé sádlo :-(

alka.slavikova: já už jiné nedělám :yes: Jenom jsem si to trochu upravila: rohlíky trochu opeču a z bílků ušlehám sníh. Vařím v potravinářské folii. Jsou rychlé a dobré.

Jé, to neznám, ale vyzkouším :yes: Moc se mi to líbí;-)

Martina: Já tuto buchtu peču poměrně často a s úspěchem, pekla jsem i tuto sobotu a stalo se mi to, co Tobě. Taky netuším, kde udělali soudruzi z NDR chybu...:-(