Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Nonya

Tu usda rozdelenia masa som dal len ako priklad.Kazda anglicky hovoriaca krajina kde sa jedia steaky ma svoju tabulku kvality masa.Jeden z dovodov je ze v rodisku steakov sa svieckova skoro nepouziva na steaky?
Svieckovu- fillet som si nikdy v restauracii neobjednal ani ziaden moj znami,z jednoducheho dovodu, tuk dava masu chut a svieckova je sucha tym padom bez chuti aj ked je makka. T bone, porterhouse, rib eye,skirt,flank,sirloin atd.
Iny kraj iny mrav
http://www.seriouseats.com/2011/03/the-four-high-e...

Sorry nemas pravdu. Jediny kdo tu napisal podla skusenosti je Drobek.
Steak je 80% o kvalite masa nie o priprave.Ked kupim USDA prime steak aj moja babka ktora nema sajnu steakoch ho pripravi a bude super.
http://www.primesteakhouses.com/how-usda-grades-be...

Robim casto, ale trvalo mi dlho prist na to ako ich upravit, to co je tu popisane by vacsine ludi nechutilo, tie slize nepijemne pachnu aj ked sa oplachnu viac krat.

Ja som si to objednal a oni ma poslali do prdele, ze gyros nemaju a navalili mi tam chilli ani kysele okurky ale cibulu a jarnu cibulku, ale inac vyborny recept :-8 skoro ak original :-K :yes:vid foto

Dakujem za pekne komentare:-K a ze sa vysvetlilo co je ten hlub= kostal:yes:
Zo zvysku postruhane kvetaku som este spravil zaujmavy indicky recept gobi kheema, ked bude cas pridam ;-)

:yes: skoda vidis v cechas este nie su pripraveny na tuto vybornu ryzu co bola v minulosti len pre cinskeho cisara preto ma aj ine meno -zakaza ryza - forbiden rice-:-K
http://www.lotusfoods.com/index.php/products/whole...

:-K tato stranka nie je pre pekne zdrave recepty, tu sa chcu sa len vykrmovat a potom nadavat na lekarov. Velmi pekny recept :yes:

:-p velmi pekny recept a fotka :yes: