Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákový řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 10. 2014 14:14

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je pre tych ktorym sa nechce babrat s kvetakom, ale ten "odpad" z koncov sa da do mixeru prerusovane premixovat, ochutit ako kuskus a mame super prilohu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Frantiska

27. 10. 2014 18:29

Nonya: doufam, ze cas bude :)

Nonya

27. 10. 2014 15:20

Dakujem za pekne komentare:-K a ze sa vysvetlilo co je ten hlub= kostal:yes:
Zo zvysku postruhane kvetaku som este spravil zaujmavy indicky recept gobi kheema, ked bude cas pridam ;-)

Navir

25. 10. 2014 15:48

pipre: Jani,taky nepředvařuji, obaluji stejně a smažím v troubě:yes:

pipre

25. 10. 2014 12:53

Velmi hezky to vypadá a je to také dobrý nápad:yes: Já květák také nepředvařuji, ale smažím pod pokličkou, aby se smažil, ale zároveň i trochu dusil a změknul. Povrch ale zůstává hezky křupavý. Jinak já se s obalováním květáku nijak nehraji, mám ho obalený během minuty, možná dvou :-)Ve větší misce si ušlehám potřebné množství těstíčka z mouky a vajíčka, vhodím do něj najednou všechny osolené růžičky květáku, rukama všechno dobře promísím, aby se těstíčko dostalo všude a potom to všechno najednou přemístím do další hlubší misky se strouhankou a zase pořádně promísím rukama a mám bezvadně obalený květák a hlavně rychle. Kdysi jsem obalovala po jedné růžičce, ale pak jsem si to usnadnila takto. Bodík:yes:+

cathleen

24. 10. 2014 11:39

Připojuji se - nádhera :yes::-)

MoniqueLaMutti

24. 10. 2014 11:32

to je krásný :-K

PipiDlouhaPuncocha

23. 10. 2014 15:41

Dnes jsem neodolala a vyzkousela rizecky - "stromecky". Byly vyborne :-p, i kdyz z maleho kvetaku, co jsem mela, se mi podarily nakrojit jen 3.
Pekla jsem v troube na pecicim papiru. Ze zbytku byla polevka.
Pridala bych foto, ale nevim jak, tak alespon pridavam bod :-)..

zizala

23. 10. 2014 11:24

Pěkně to vypadá :yes: Já ani růžičky květáku před smažením nepředvařuju, ale dělám menší, někdo smaží velké kusy a to by nešlo, já ty velké růžičky ještě dělím na menší :-)

Majka

23. 10. 2014 10:37

Je to určitě košťál, ve slovenštině je to hlúb, nebo hlúbik se tomu říká :yes:

Josifek

23. 10. 2014 10:16

macek:Je to prostě tvrdý, spodní střed květáku - u zelí myslím košťál.;-).

maris

23. 10. 2014 10:14

macek: já bych řekla, že je to košťál - aby se karfiol nerozpadl, snad to někdo upřesní;-)

macek

23. 10. 2014 09:53

Ráda bych vyzkoušela, ale nevím co znamená ,,musime nechat hlub.:-O

Majka8

23. 10. 2014 01:10

Hezká práce a určitě i velká dobrota;-)ale nevím,jestli by se mně zadařilo takhle hezky květák rozkrojit.Vyzkouším a dám vědět,moc si ale od toho neslibuju:-))

JanaDorazinova

22. 10. 2014 15:56

No, mi by se to určitě nepovedlo :-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květakove řizky květákový řízek květákový řízek rizky z květáku řízek z květáku kvetak recepty kvetak jako rizek recepty z květáku kvetakovy rizek recept květákový řízky květákové řízky v troubě kvetakove recepty kverakove řízky v troubě květákove řízek recept kvetak na rizek kvetakovi řízek recept kvetakovy rizek kvetkovy mozecek kvetakove rizky recept květákové řízky v v troubě

Suroviny: květák, mouka, vejce, strouhanka, sůl, koření, olej

TopRecepty.cz

Květákový řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7PX